Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij Blue Stilton moet ik altijd weer denken aan een aflevering van Chef!, een Engelse comedyserie over een chefkok. De heetgebakerde chefkok (waar kennen wij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl4 reebiefstukjes boter 200 g witte druiven 200 g blauwe druiven 3etl bloem 1dl bouiilon 1eetl groende peperkorrels 1glas cognac zout/peper 0,5 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 50 gr (echte boter) boter 4 struisvogelfilets (Ik haal ze on-line bij meerdanvlees.nl) 1 sjalot 25 cl rode Port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr. trompettes de mort(gedroogd), 75 gr shii-take, 75 gr. cantharellen (niet gedroogd), 125 gr kastanjechampignons, 1 sjalotje, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor 4 personen: 50 gr (echte boter) boter 4 struisvogelfilets (Ik haal ze on-line bij meerdanvlees.nl) 1 sjalot 25 cl rode Port[...]
Bron: smulweb.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWildbiefstuk met Cranberry Portsaus Ingredienten 3 eetl. olie 2 sjalotjes, fijngehakt 1 theel. verse gemberwortel, geraspt mespunt cayennepeper rasp en sap van[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn de garage lag afgelopen zaterdag alweer de tweede haas binnen dit seizoen. Zondag was een mooie dag om er eens mee aan de slag te gaan: een flinke[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nlChateaubriand met Rozijnen Portsaus Deze dubbele biefstuk van ossenhaas dankt zijn naam aan de Franse schrijver Chateaubriand, die leefde aan het begin van de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 75 g boter (op kamertemperatuur) 2 eetlepels rode port 1 theelepel vierseizoenenpeper (grof gemalen) mespunt kaneelpoeder zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 dl rode wijn 2 eetlepels rode port 1 eetlepel rode-wijnazijn 1 theelepel suiker 1 laurierblaadje (verkruimeld) 2 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes 8 plakjes serranoham 2 dl volle rode wijn ½ dl rode port 1 pot vleesfond (380 ml) 2 takjes tijm 4 vastkokende[...]
Bron: ah.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlReebiefstuk met Wildjus van Port en Sinaasappel Ingrediënten 4 ree biefstuk Olijfolie 25 gr roomboter 1 teen knoflook, fijn gehakt 15 mini sjalotten,[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl