Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 750 gr:runderlappen of hacheevlees 3 uien 4 teentjes knoflook zout peper suiker 1/4 pakje braadboter (bv croma) 1 vleesbouillonblokje 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 ons runderpoulet (soep- of hacheevlees, als het maar niet te mager is) 4 sjalotjes (gesnipperd) Halve bol knoflook, teentjes halveren 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gram hacheevlees versgemalen peper 6 bosuitjes 3 vleestomaten 50 gram boter 2 el olijfolie 2 dl rode wijn 1 dl vleesbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlIn de blogpost 10 vragen over eten en koken vertelde ik dat hachee een van mijn favoriete gerechten is uit de Hollandse keuken, heerlijk zo'n geurige pan die[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIn de blogpost 10 vragen over eten en koken vertelde ik dat hachee een van mijn favoriete gerechten is uit de Hollandse keuken, heerlijk zo'n geurige pan die[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlSinds februari hebben we een gehaktmolen en ik ben inmiddels aan het experimenteren wat het beste werkt. Ik maal zo ie zo al het gehakt 2 keer in de molen,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo hacheevlees of soepvlees 3 sinaasappels, uitgeperst 4 eetlepels (60 ml) witte wijn 2 theelepels olijfolie 1 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr hacheevlees 750 gr uien, grof gesneden 1 paprika 250 gr wortels, in stukken 1 scheut tomatenketchup, of naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg soepvlees/magere runderlappen 3 uien 1 rode paprika 1 zakje goulashkruiden van Verstegen 2 eetlepels tomatenpuree 300 ml water 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen of hacheevlees (blokjes) 4 uien (in halve ringen) 3 teentjes knoflook (in plakjes) 1 Spaans pepertje (in ringetjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlWat de boer niet kent, eet hij niet. Maar wat als de boer het vroe- ger wél kende? Waarom eet hij het dan niet meer? Vroeger at de boer paardenvlees. In[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo hacheevlees 500 g fijn gesneden bouquet groenten 100 g tomatenpuree 4 verse tomaten 2 dl rode wijn 2 laurierbladen 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl1 kg soepvlees/magere runderlappen 3 uien 1 rode paprika 1 zakje goulashkruiden van Verstegen 2 eetlepels tomatenpuree 300 ml water 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram hacheevlees 1 flinke ui een flinke prei een winterwortel peper en zout 1 pijpje donker bier 2 laurierblaadjes 50 gram boter Elke dag[...]
Bron: smulweb.nl