Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5 recepten
Ras el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nl