Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg varkenshaas, in blokjes van ong. 2 cm gesneden 1 blik (van ong. 400 gr) tomatenblokjes, uitgelekt 2 blikjes (totaal 400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ½ kilo varkenshaas, lamsbiefstuk of runderlende 50 ml witte balsamico 60 ml olijfolie 50 ml citroensap 2 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlCourgette-broccolisoep voor 7/8 personen 1 l bouillon, 1 middelgrote courgette, 2 middelgrote aardappel, broccolistronken 50 ml slagroom, croutons Snijd de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 e komijnzaad 1 e korianderzaad 1/2 e venkelzaad 1 e mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers, in stukjes 2 e oregano 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1 e zoete[...]
Bron: smulweb.nl1 e komijnzaad 1 e korianderzaad 1/2 e venkelzaad 1 e mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers, in stukjes 2 e oregano 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1 e zoete[...]
Bron: smulweb.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl~ Ingrediënten : 5 takjes tijm 5 takjes salie 0.5 bos rozemarijn 0.5 bos oregano 2 Varkenshaasjes 3 el mosterd 1 el boter 3 el aceto balsamico olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 tl gedroogde oregano 400 g varkenshaas (in blokjes van 2 x 2 cm) 16 gedroogde pruimen (zonder pit) 16 plakjes ontbijtspek[...]
Bron: ah.nlDeze foto is helemaal niet van de laatste winterbarbecue! Ik heb het nog wel geprobeerd om foto’s te maken, maar stuk voor stuk waren ze niet om aan te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is oktober, maar het lijkt wel zomer. Prima weer dus om nog een keer de barbecue aan te steken! Ik reken altijd 3 stuks vlees en 1 maiskolf per persoon en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWe willen natuurlijk allemaal verschillende spiesjes ook van verschillende vleessoorten. Nu dus een varkensspiesje. Deze zijn heel makkelik. Voor de marinade[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl