Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen Circa 1 kg aardappelen Olijfolie Knoflook (3 teentjes of meer) Peper Zout Ketjap Chilipoeder Paprikapoeder (eventueel pikant) Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ? 1 Varkenshaas (of fricandeau) ? 4 eetlepels zure room ? 4 schijven ananas (vers of blik) ? snufje zout ? 1 eetlepel olie ? 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]
Bron: smulweb.nl`n pondje Varkenshaasje of wat je zelf lekker vindt 1/2 pakje Roomboter 3 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1/2 Kruidenbouillonblokje Kruidenzout Peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSinterklaas is weer voorbij en nu kunnen we met zijn allen weer na gaan denken over de kerstviering. Bijna dagelijks vallen de folders in de bus met een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHasselbacks Potatis is een recept dat in 1940 is bedacht door de chefkok van Hotel Hasselbacken in Stockholm (Zweden). Het recept was vooral in de jaren '70 en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDeze champignonsaus smaakt zeer goed bij een malse biefstuk. Ingrediënten ; kastanjechampignons of portabello knoflook chilipoeder bieslook versgemalen peper[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVandaag konden we ons deel van de met liefde en gezonde voeding grootgebrachte bio stier kopen. Ik kan maar een ding zeggen: het is werkelijk fantastisch[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deIngrediënten Voor de bouillon 2 1/2 liter kokend water 5 groentebouillonblokjes 3 teentjes knoflook, geperst 5 bosuitjes, in dunne ringetjes Om te fonduen[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 teentje knoflook (geperst) 1 rode peper (fijngehakt) 2[...]
Bron: ah.nl