Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Dit originele receptje komt uit de Allerhande van vorige maand. Een verrassend stampotje met verfijnde smaken. Wij aten hem met een rookworst en honingmosterd,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWat te maken met een aubergine? Een goede vraag gezien de tijd waarin de aubergines in overvloed te krijgen zijn. Naast het verwerken in pasta's, pizza's en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze gegratineerde mosselen met chorizo zijn een superlekker borrelhapje voor een feestje of doen het erg goed als voorgerechtje. Er gaan minuscule stukjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJa! Met de eerste sneeuw van dit jaar was ik al helemaal in de stemming en ik griste mijn favoriete winter-kookboek van de plank, Winter In The Alps van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOver zuppa pavese , soep voor armelui, kun je een lang verhaal verzinnen. Maar het komt er op neer dat het een bouillon met (oud) brood, een gepocheerd ei en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOp mijn werk in Haarlem heb ik mijn nieuwe vriendinnetje E. ontmoet, iemand die ik per toeval ontmoette in de koffiehoek. Ze houdt net als ik ook van koken en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen mini pie staat feestelijk. Je kunt ze tijdens de brunch, lunch of als voorgerecht opdienen. Ieder zijn eigen glanzende, goudbruine mini taartje. Als je ze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEn voor mij begon het met bovenstaande dress ... Nee, het is geen trouwjurk! Maar mooi was hij wel, mijn dress die ik speciaal voor de trouwerij van mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze involtini, ofwel kleine rollades horen eigenlijk van kalkoenschnitzels gemaakt te worden. Ik kon ze helaas niet vinden, dus gebruikte ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn dit gerecht spelen groene lentegroenten de hoofdrol! Je kunt het een beetje zien als een uit elkaar getrokken lauw-warme salade. Vooral de baby Romaine sla,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst ontving ik de truffel-lintpasta van Nicolas Vahe in het testpakket van Leeff. (lees hier ) Hartstikke leuk die truffelpasta, maar wat moest ik er in[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBij Xenos kun je allerlei Italiaanse delicatessen kopen. Ik vind het altijd heerlijk om tussen te struinen. De merken zijn vaak 'onbekend' en dat maakt het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk wilde iets met groene asperges maken en kwam dit recept tegen op de website van AH. Ik gebruikte er kant en klare gnocchi voor. Een tijdje geleden maakte ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet maken van risotto heb ik altijd lastig gevonden. Want ook al volg ik de recepten nauwkeurig op, de smaak van risotto in Italië evenaar ik nooit. Geen idee[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit receptje komt uit het Delicious kookboek (deel 2). Ik probeerde het vorige week. Wij vonden hem wat saai en voor de volgende keer adviseer ik een zoet[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl