Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Ingrediënten: 1 kipfillet 1 paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eieren 5 bladerdeeg plakjes wat paprikapoeder geraspte kaas (optioneel)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rol bladerdeeg (275 g), met 6 geperforeerde bladerdeeg (12,5 x 12,5 cm)of pakje met velletjes. 1 blik (850 ml; peren 60 g gekookte ham, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 el olijfolie * 2 el boter * 5 kleine rode uien, geschild, in kwarten * 3 kleine stronkjes witlof, in kwarten * 250 g pompoen (liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 rol bladerdeeg (275 g), met 6 geperforeerde bladerdeeg (12,5 x 12,5 cm)of pakje met velletjes. 1 blik (850 ml; peren 60 g gekookte ham, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten: 1 kipfillet 1 paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eieren 5 bladerdeeg plakjes wat paprikapoeder geraspte kaas (optioneel)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 150 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek (pakje) 100 g Yorkham 6 bosuien (zakje) 5 eieren 125 ml slagroom 150[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g vastkokende aardappels (gewassen) 1 courgette (gewassen) 100 g volkorenbloem 1 zakje bakpoeder 3 eetlepels olijfolie 150 g pittige[...]
Bron: ah.nlQuiche met speltmeel Quiche met kant en klaar deeg. Ingrediënten voor 6 à 8 porties: Voor het deeg: 300 gr (spelt)meel of bloem 150 gr koude boter in blokjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 1 personen Piedeeg 285 g Bloem 170 Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn `n beetje Zout 1 el Kurkuma Vulling 2 Uien 6 teentjes Knoflook 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Halve rol bladerdeeg, halve bloemkool, 3 eieren, ca 100 ml creme fraiche, ca 200 ml melk, 50 gram ontbijtspek in plakjes, kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nl