Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg doorregen kalfslappen, in gelijke stukken gesneden 4 eetlepels witte bloem 10 gr droog mosterdpoeder zout en peper, naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen spinazie naar believen 400gr.worsten naar keuze 6 tenen look 6 sjalotjes olijfolie peper zout muskaatnoot smeltkaas wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 - 6 500 gr macaroni 500 ml magere melk 2 eetlepels bloem 175 gr geraspte belegen kaas of Cheddar 1 theelepel mosterdpoeder 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen spinazie naar believen 400gr.worsten naar keuze 6 tenen look 6 sjalotjes olijfolie peper zout muskaatnoot smeltkaas wijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappel (schoongeboend) 1 spitskool (in reepjes) 2 el grove mosterd 50 g boter 250 g spekblokjes 400 g cocktailworstjes[...]
Bron: ah.nlIn de winter kan ik zo genieten van een lekkere ovenschotel. Glaasje wijn erbij, kaarsjes aan, hout dat knettert in de haard, weinig kan daar tegenop. Deze[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beNou… een kilo groente? Lang niet gek voor een avondmaaltijd. De kinderen aten het hier in van die individuele ovenpannetjes, wat ze erg leuk vinden. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl