Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 170 recepten
voor 4 personen 500gr gehakt naar keus,1grote ajuin,1 grote rode sjarlot,twee rode en een gele paprika,selder,twee wortelen.2 a 3 teentjes kleine teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van ovenschotels. Alleen al om het feit dat ik lekker rustig even de keuken kan opruimen, terwijl het gerecht in de oven pruttelt. Dat betekent eten in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 2 personen - 2 mooie, ongepaneerde, varkensschnitzels - 1 pakje gezeefde tomaten of 1 blikje tomatenblokjes, net hoe grof/fijn je de saus wilt hebben - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram hamblokjes 400 gram "schelpjes" of "elleboogjes" (farfalle of "wokkelpasta" leent zich ook goed ervoor.....) 100 ml melk 4 stuks[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 g verse of gedroogde tagliatelle 1 eetl. olijfolie 200 g kleine champignons (gehalveerd) 1 bosje bosuitjes (gesnipperd) 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr penne 1 el olijfolie 4 kipfilets, in blokjes 1 rode peper, fijngesneden 1 verse chorizo, in stukjes 1/2 fles (600 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 150 gr pasta zout 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 kleine ui, grof gehakt 125 gr rundergehakt of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr pasta naar keuze 2 teentjes knoflook, fijn gesneden 250 gr ham, fijn gesneden zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gram macaroni 900 gram mager rundergehakt 75 gram gesnipperde ui 1 blik/pot 450 gram tomatensaus 1 blik (410 gram)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 gr brede eiernoedels 680 gr mager rundergehakt 120 gr fijngehakte zoete ui 225 gr tomatensaus (liefst met een laag[...]
Bron: allrecipes.nl