Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Deze schotel kun je met allerlei (restjes) groenten maken. De courgette, sjalotjes en knoflook komen uit eigen moestuin. Voor ongeveer vier flinke porties.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram spaghetti 150 gr fijngesneden rode paprika 1 teentje knoflook (fijn) 2 sjalotjes (fijn) Blikje tomatenblokjes 1/4 t chilipeper 7 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram spaghetti 150 gr fijngesneden rode paprika 1 teentje knoflook (fijn) 2 sjalotjes (fijn) Blikje tomatenblokjes 1/4 t chilipeper 7 el[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden: 500 gr kippenghakt 1 sjalot, fijn gesnipperd 1 rode paprika, in blokjes 1 courgette, in blokjes 4 stengels witte selder, in elleboogjes gesneden[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beAls er nog allerlei resten in de koelkast liggen is het altijd weer een uitdaging om daar een lekkere en voedzame maaltijd van te maken. Zeker als er geen[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOnderstaand recept is een combinatie van wel 3 verschillende recepten, waarvan ik dacht dat het wel eens heel lekker zou kunnen zijn. En ja hoor, het recept[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOnderstaand recept is een combinatie van wel 3 verschillende recepten, waarvan ik dacht dat het wel eens heel lekker zou kunnen zijn. En ja hoor, het recept[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr kippenghakt 1 sjalot, fijn gesnipperd 1 rode paprika, in blokjes 1 courgette, in blokjes 4 stengels witte selder, in elleboogjes gesneden[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 4 personen -600 g mosselen -400 g gekookte kokkels zonder schelp -150 g garnalen -1 el gehakte sjalot -2 el droge witte wijn -1 snufje paprikapoeder -16[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g mosselen 400 g gekookte kokkels zonder schelp 150 g garnalen 1 eetlepel gehakte sjalot 2 eetlepels droge witte wijn 1 snuifje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 700 g kalkoenfilets (diepvries) - 250 g paprikamix (diepvries) - 250 g tomatenblokjes (diepvries) - 200 g fetakaas - 1 venkelknol - 1 sjalot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g mosselen -400 g gekookte kokkels zonder schelp -150 g garnalen -1 el gehakte sjalot -2 el droge witte wijn -1 snufje paprikapoeder -16[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g mosselen 400 g gekookte kokkels zonder schelp 150 g garnalen 1 eetlepel gehakte sjalot 2 eetlepels droge witte wijn 1 snuifje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 700 g kalkoenfilets (diepvries) - 250 g paprikamix (diepvries) - 250 g tomatenblokjes (diepvries) - 200 g fetakaas - 1 venkelknol - 1 sjalot[...]
Bron: smulweb.nl