Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Kibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een heel populair gerecht in Syrie en Libanon. Kibbeh wordt gemaakt van vlees en tarwe (bulghur), waar heel veel variaties in bestaan. De bekendste[...]
Bron: smulweb.nl50 g magere spekreepjes. 20 g bakboter of margarine. 400-450 g wildpoulet zout, peper. 1 ui. 1 kleine Winterwortel. 1 1/2 dl Rode Wijn. 1 pot Wildfond (4 dl).[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pot rote grützen van kuhne ( verkrijgbaar bij jumbo) 1 blik kastanjepuree kilo aardappels boter melk zout peper nootmuskaat 3 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram kruimige aardappels 350 gram burghul (geplette tarwe) 75 gram boter of vloeibare margarine 3 eieren zout, peper 1 ui 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ribstuk 7 ons uien 3 grote Flinke scheut frambozenazijn Bouillon 2,5 dl jenverbes,laurier,kruidnagel Perperkoek 2 dikke plakken suiker 3 thl.[...]
Bron: smulweb.nl50 g magere spekreepjes. 20 g bakboter of margarine. 400-450 g wildpoulet zout, peper. 1 ui. 1 kleine Winterwortel. 1 1/2 dl Rode Wijn. 1 pot Wildfond (4 dl).[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pot rote grützen van kuhne ( verkrijgbaar bij jumbo) 1 blik kastanjepuree kilo aardappels boter melk zout peper nootmuskaat 3 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram kruimige aardappels 350 gram burghul (geplette tarwe) 75 gram boter of vloeibare margarine 3 eieren zout, peper 1 ui 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ribstuk 7 ons uien 3 grote Flinke scheut frambozenazijn Bouillon 2,5 dl jenverbes,laurier,kruidnagel Perperkoek 2 dikke plakken suiker 3 thl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 800 g bloemkool, in roosjes 1 snee brood, verkruimeld 200 g geitenkaas, geraspt 30 g boter 30 g bloem 5 dl melk 1 kruidnagel 1 laurierblad[...]
Bron: smulweb.nl