Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 2 rode uien 400 ml witte wijn 8 takjes tijm (bakje à 15 g) 800 g kabeljauw 4 el olijfolie 1 citroen 1 teen knoflook 4 el peterselie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel boter 1 eetlepel plantaardige olie 1 grote ui, gesneden 1/2 groene paprika, in stukken gesneden 1/2 rode paprika, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 ml witte wijn 1 rode ui, grof gehakt 2 takjes tijm 300 gram koolvisfilet 2 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram diepvries doperwten of 1 klein potje doperwten - 250 gram kastanjechampignons - 2 eetl. (olijf)olie - 1 kleine ui - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g aardappelen, zout, 2 kleine courgettes, 3 tomaten, 2 uien, 2 tenen knoflook, 30 g boter, 500 g rundergehakt, 2 el zonnenbloemolie, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 ml witte wijn 1 rode ui, grof gehakt 2 takjes tijm 300 gram koolvisfilet 2 eetlepels olijfolie extra vierge 1 eetlepel peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram diepvries doperwten of 1 klein potje doperwten - 250 gram kastanjechampignons - 2 eetl. (olijf)olie - 1 kleine ui - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g aardappelen, zout, 2 kleine courgettes, 3 tomaten, 2 uien, 2 tenen knoflook, 30 g boter, 500 g rundergehakt, 2 el zonnenbloemolie, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 kipcarbonaadjes (kipfilet sof kippenboutjes mogen ook 1 venkel 2 handen zwarte rozijnen 2 handen hele amandelen 1 gesneden ui paar blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g runderborstlappen,500g ontbeende schouderkarbonades,zout,versgemalen peper,nootmuskaat,2 el boter,5 dl witte elzaswijn,1 kg vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 gr aardappelschijfjes (voorgekookt) -500 gr kabeljauwfilet, - 1/2 tl paprikapoeder, -4 el olijfolie, -3 uien in ringen gesneden, -3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nl