Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 1 ui 2 teentjes knoflook 250 g champignons 1 aubergine 1 courgette 1 paprika olijfolie 1 koffielepel oregano 1 koffielepel komijnzaad 1/2 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 2 teentjes knoflook 250 g champignons 1 aubergine 1 courgette 1 paprika olijfolie 1 koffielepel oregano 1 koffielepel komijnzaad 1/2 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw 4 stuks prei 2 bosjes lenteuitjes 4 tomaten 1/2 bosje dille 300 ml visbouillon 200 ml witte wijn 500 ml 8% room 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g mosselen -400 g gekookte kokkels zonder schelp -150 g garnalen -1 el gehakte sjalot -2 el droge witte wijn -1 snufje paprikapoeder -16[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkenshaasje (diepvries) - 400 g broccoli (diepvries) - 400 g tomatenblokjes (diepvries) - 4 dl kalfsfond (bokaal) - 1 eetl. boter - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 250 gr wortelen 1 ui 300 gr rundergehakt 50 gr doorregen spek 2 punten romige smeerkaas 2 à 3 lepels witte instant-saus 3/8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g mosselen 400 g gekookte kokkels zonder schelp 150 g garnalen 1 eetlepel gehakte sjalot 2 eetlepels droge witte wijn 1 snuifje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 zakjes puree voor ovenschotel, 2 sjalotjes, 2 tenen knoflook, 1 eetl koffieroom, 100gr ham, 3 eieren, 1 eetl peterselie, nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine ui,gepeld en fijngesnipperd 1/2 paprika, schoongemaakt en in blokjes gesneden 30 g boter 300 g gare rijst 400 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 liter melk 100gr vermicelli zuot 40gr rozijnen 2 eieren 100gr suiker 2 eetl margarine Bereidingswijze Breng de melk aan de kook met een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw 4 stuks prei 2 bosjes lenteuitjes 4 tomaten 1/2 bosje dille 300 ml visbouillon 200 ml witte wijn 500 ml 8% room 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g mosselen -400 g gekookte kokkels zonder schelp -150 g garnalen -1 el gehakte sjalot -2 el droge witte wijn -1 snufje paprikapoeder -16[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkenshaasje (diepvries) - 400 g broccoli (diepvries) - 400 g tomatenblokjes (diepvries) - 4 dl kalfsfond (bokaal) - 1 eetl. boter - 4[...]
Bron: smulweb.nl