Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 1 personen 200 gr spercieboontjes 1 ui 2 romaten 4 olijfen 1 tl olijfolie 1 ei 60 cl. melk 2 eetlepel geraspte kaas 60 gram hamblokjes 2 knoflooktenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bechamelsaus: 2 el boter 2 el maïzena 4 dl halfvolle melk 50 g geraspte Gruyère AOC 1 mespunt nootmuskaat 1 bloemkool, in roosjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bechamelsaus: 2 el boter 2 el maïzena 4 dl halfvolle melk 50 g geraspte Gruyère AOC 1 mespunt nootmuskaat 1 bloemkool, in roosjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr penne of tagliatelle 500 gr HOH of rundergehakt 1 kleine rode paprika 1 kleine gele paprika 1 kleine groene paprika 1 flinke courgette[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken tilapiafilet van plm. 150 gram 400 gram sperziebonen 25o gram champignons 3 tomaten 2 flinke eetlepels pijnboompitten 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram runderlappen (hachee vlees) 1 groot ui 4 tasty tom tomaten 2 paprika 1 zak vastkokende aardappelen 1 teen knoflook 1 bos peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kipschotel: - 1 kip in stuken of 8 drumsticks; - Schil van 1 sinaasappel; - 4 uien, in ringen gesneden; - 3 takjes verse tijm, gerist;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 prei - 250 gram 250 g champignons - 200 gram 200 g gerookte zalm - 1 zakje Knorr ovenpasta met ham en kaas - 1 bekertje creme fraiche -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250gr. pasta (elleboogjes), 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika; 1 blikje gepelde tomaten; 250gr mozarella, 4 tomaten, 70gr parmesan, 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappelen, zout en peper, 4 motel zalm van elk ca. 150 gram, 2 eetlepels citroensap, 5 vleestomaten, 4 eetlepels gesnipperde kruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 bloemkool - potje room - 1 kg gehakt - 1 grote ui - peterselie - knoflook - erwten (blik of diepvries) - doos gepelde tomaten - half potje[...]
Bron: smulweb.nl