Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 20 oliebollen 250 gr bloem 225 ml melk, op kamertemperatuur 5 gr zout 1 ei 12 gr gist 50 gr rozijnen 50 gr krenten 1 appel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 liter plantaardige olie om in te frituren 190 gr bloem 1 eetlepel suiker 2 theelepels bakpoeder snufje zout 160 ml melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 rijpe bananen 2 eetlepels melk 2 eieren 1 eetlepel margarine, gesmolten 125 gr bloem 3 eetlepels suiker 1 theelepel bakpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pakje bladerdeeg 1 kop rozijnen 1 el vanille extract 1 kop blokjes geschilde appel 1/3 kop bruine suiker 1/2 tl kaneelpoeder 1 ei, geklopt[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden ( ca 50stuks): 750 gram bloem 1 eetlepel zout 2 eieren 35 gram roomboter 2 zakjes gedroogde gist 750 ml melk 3 theelepels basterdsuiker 200 gram[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 1 pakje bladerdeeg 1 kop rozijnen 1 el vanille extract 1 kop blokjes geschilde appel 1/3 kop bruine suiker 1/2 tl kaneelpoeder 1 ei, geklopt[...]
Bron: smulweb.nlde (zoete)oliebollen met poedersuiker Oliebollen en co. En dan, na al die kerstdrukte volgt nog Oud en Nieuw. Voor ons zijn oliebollen daar onmisbaar bij.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoi! Over 2 dagen is dit jaar alweer afgelopen. (Wat ging het snel...) Maar oudejaarsdag kan natuurlijk niet zonder: oliebollen. Het is een karweitje, maar[...]
Bron: bakbakery.blogspot.nl/Oud en Nieuw is weer geweest en wat past er beter bij Oud en Nieuw dan oliebollen en appelflappen? Dat hebben we dan ook gemaakt. De oliebollen zijn samen met[...]
Bron: favorecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 ei 500 ml melk 500 g bloem 1 zakje gedroogde gist 1 tl suiker 1 tl kaneel 1 tl zout frituurolie poedersuiker Vulling (optioneel): 1[...]
Bron: ah.nlBelofte maakt schuld. Ik beloofde jullie een 2de blogpost over mijn bezoek aan het culinair en gastronomisch evenement dat Delhaize in het kookatelier van Yves[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het bakken. Begin op tijd want het deeg moet rijzen. Lang genoeg zodat het tenminste in volume[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlBorrelhapje, bij de soep of gewoon in het weekend… Voor 2 e Kerstdag maakte mijn man een Boeuf Wellington! Dat kan hij heel goed en hij volgt dan een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl