Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten 1/2 pompoen (a ca. 1 kg) 3 aardappelen (iets kruimig, geschild) 200 g pinda's (ongezouten, grof gehakt) 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Opbrengst : 80 oliebollen 3 pond tarwebloem 750 ml lauwwarme halfvolle melk (20 C) 750 ml lauwwarm water (20 C) 150 gr plak bakkersgist[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlVoor 30 stuks 250 gr. bloem 180 cc water 2 eieren Gist (gedroogd zakje 7 gr) 50 gr. geraspte kaas (licht belegen) 75 gr. rivierkreeft 25 gr chilisaus (pittig)[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem 500 milliliter water 10 gram zout 25 gram suiker 2 zakjes gedroogde gist van 7 gram 1 limoen 1 gemalen kokos Reddy zonnebloemolie poedersuiker[...]
Bron: smulweb.nl500 gram bloem 500 milliliter water 10 gram zout 25 gram suiker 2 zakjes gedroogde gist van 7 gram 1 limoen 1 gemalen kokos Reddy zonnebloemolie poedersuiker[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ei 1 appel (friszoet) 1 sinaasappel 250 ml halfvolle melk 7 g gedroogde gist (zakje 7 g) 1 el suiker 1 mespunt zout 300 g bloem 1 el bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 ml halfvolle melk 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 el suiker 300 g bloem + 1 el extra voor de vulling (gezeefd) 1 ei (losgeklopt) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kabeljauwfilet 1 limoen 2 eetlepels rode currypasta (pot à 225 g Thai Kitchen) 5 eetlepels bloem 1 ei (middel groot) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak pangasiusfilet ((vis, 400 g, diepvries), ontdooid) 1 pakje surimi sticks (200 g) 2 el zoete chilisaus (flesje 250 ml) 4 middelgrote[...]
Bron: ah.nlOliebollen Dinsdag 30 December 2014 Oliebollen maken stond de afgelopen jaren op mijn oud & nieuw to-do lijstje en toch kwam het er elk jaar niet van, geen[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlVleesvervangers... Het woord wordt soms bijna verguisd. Er wordt smalend geroepen dat vlees toch niet ‘vervangen’ hoeft te worden. Gewoon weglaten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl