Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 75 recepten
voor 4 personen 100 gr. Hollandse garnalen 1 pakje mini pastei bakjes 150 gr. roomkaas,naturel 2 eetl. room culinair 25 gr. geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 champignons (middelgroot) 300 g geitenkaas (zachte, type Chavroux) 3 plakjes ontbijtspek 1 sjalot 1 teentje knoflook 2 el tuinkruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 fijngesnipperde ui 150 gr gehakt (hoh) 1 teentje knoflook 1/2 blikje tomatenpuree 3 el fijngehakte peterselie 1 tl kaneel 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg aardappelen (bv. bintje) 2 eieren 1 fijngesneden knoflookteentje 3 el geraspte pecorino 2 el fijngehakte peterselie peper zout 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nl450 gr. bloemige aardappels, in blokjes 450 gr. gerookte schelvis 1 hardgekookt ei gehakt 2 el fijngeknipt bieslook of gehakte verse peterselie zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stuk Stokbrood - schuin gesneden 1 teentje Knoflook - gehalveerd 2 eetlepel Olijfolie Hulpmiddelen Grillpan Bereidingswijze Bereiden Grill[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 eetlepel olijfolie 1 uii , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 eetlepel olijfolie 1 ui , fijngesnipperd 150 g rundergehakt 1 teentje knoflook , geperst 5 plakjes chorizoworst , in reepjes 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlKerstomaatjes-champignonhoedjes-boursin-bieslook en peterselie. Hulpmiddelen Een oven. Voorbereiding Tomaatjes wassen en opensnijden en uithollen,champignons[...]
Bron: smulweb.nl