Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 10 300 gr kippengehakt (maar je kunt ook ander gehakt gebruiken) 125 gr bladerdeeg, ontdooid zout, peper, kruiden naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlHeel voorzichtig aan komen de zomerse dagen weer in zicht. De temperatuur gaat zoetjes aan een beetje omhoog. Helaas is er wel steeds weer een kleine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken. Plakjes (roomboter) bladerdeeg achterham jong belegen[...]
Bron: smulweb.nlDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlDe hoeveelheid van de ingrediënten ligt aan hoeveel je ervan wilt maken. Uit elk plakje bladerdeeg gaan 4 hapjes. - plakjes bladerdeeg - eidooier -[...]
Bron: smulweb.nlVanavond het recept van de empanadas. Goudbruin kwamen ze uit de oven vanavond en ze smaakten ver-ruk-ke-lijk! Waanden ons even in warmere oorden!! Het is een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten bloem 8 plakjes roomboterbladerdeeg 400 g varkenschipolataworstjes (biologisch) 1 ei ((biologisch), alleen de dooier) 3 el halfvolle melk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gehakt (half-om-half) 1 eidooier 2 el gebakken uitjes (bakje 100 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 el ketjap manis 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g bloem 1 zakje droge gist (7 g) 1 tl suiker 2 tl bakpoeder 1 tl zout 1 ei 1 el grof zeezout zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDacht jij ook altijd dat saucijzenbroodjes typisch Hollands zijn? Nou - dat hadden we dus mis! Teleurgesteld? Nergens voor nodig, want deze variant uit Nigeria[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is gelukt! Ik heb zelf kroketten gemaakt ☺ Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo simpel zou zijn, en oooooh, wat zijn ze lekker! Het is[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deWorstenbroodjes Het Brabantse worstenbroodje en de bijbehorende cultuur zijn opgenomen in de lijst van waardevol en uniek immaterieel erfgoed van de Unesco.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl