Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1028 recepten
voor 10 personen 1 eetl. olijfolie 1 ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, geperst 1 kleine groene paprika, in blokjes 1 rode Spaanse peper, zonder zaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 200 gram geraspte kaas Nacho`s 100 gram (of zelf gemaakt) 2 el guacamole (of zelf gemaakt; zie hieronder) 125 ml zure room (of crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 zak nacho cheese tortilla chips 300 gr. rundergehakt 1 zakje taco kruiden 1 (punt) paprika 1 ui 2 teentjes knoflook cheddar cheese geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 of 3 Wraps 1 potje roomkaas (Boursin) 200 gram gerookte zalm (dun gesneden) Ijsbergsla Bereidingswijze Leg de wraps open. Smeer ze helemaal[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: een paar Babybelkaasjes; 1 losgeklopt ei; paneermeel; zout en peper naar smaak; olie om te frituren. Bereidingswijze Zo maak je het:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 100 g zacht boter (plus wat extra) 250 g diepvriesbladerdeeg, ontdooid 1 teen knoflook, uitgeperst 1 tl citroensap 1 tl gedroogde tijm Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr kalfsgehakt 150 gr varkensgehakt 700 gr rundergehakt 1 ei ½ kopje parmezaanse kaas ½ kopje paneermeel of beschuitkruim 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 gr kippendijfilet kleingesneden, 1 kleine bruine ui fijngesneden, 1 ei, 35 gr oud broogkruim, 50 gr paneermeel, 1 el kipkruiden, olie om[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 24 minimaïskolfjes (totaal ca. 250 g) 1 grote gele paprika, overlangs gehalveerd en zaad verwijderd 8 bosuitjes 500 g kipgehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIn veel supermarkten kun je tegenwoordig 'kipspiesjes' kopen. Ze zitten vaak in bakjes waarin ook andere tapas worden verkocht. Helaas is aan deze spiesjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl6 plakjes diepvries (roomboter)bladerdeeg - 6 plakken Serranoham of een andere goede rauwe ham - 1 bakje groene pesto (liefs de verse van AH) (plm. 6[...]
Bron: smulweb.nl