Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Voor het deeg: 350 g zelfrijzend bakmeel 25 g boter 1 ei 200 ml melk Voor de vulling: 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 prei (in stukken)[...]
Bron: ah.nlLekker als voorafje, bij de hapjesavond of als onderdeel van de maaltijd; vis-bitterballen zonder jas. Gisteren heb ik een variant gemaakt op de echte[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - tilapia-, kabeljauw- of makreelfilet (vers of diepvries) - pakje boemboe Pepesan (Go-Tan) - bladerdeeg - sambal pepesan of sambal pedis (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl