Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 117 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nl150 g gehakt 25 g doperwten uit de diepvries 1 vel zeewier (onder de naam Yaki Sushi Nori) 3 g zout 1 draai van de witte peper molen zuiveringszout (koeksoda/[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Afbakbroodjes, parmaham, trostomaat, mozzarella, italiaanse kruiden, peper en verse pluksla Voorbereiding Bak de broodjes af volgens de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 1 baguette, in sneetjes 8 vleestomaten, in stukjes 1/2 bosje verse basilicum, fijngesneden 1/2 rode ui, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 32 20 tomaten 4 eetl olijfolie ½ theel zout 1 theel vers gemalen zwarte peper 8 teentjes knoflook, gehakt 1 (100g) zakje rucola,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 baguette 3 tomaten, zaad verwijderd en in stukjes 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, gehakt 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g dunne groene asperges, overlangs doormidden gesneden 3 eetl. olijfolie 250 g kerstomaatjes 1 ciabatta-brood, in 12 schuine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 voorgebakken ciabatta, circa 250 g 1 rode paprika, zonder de zaden en gehalveerd 1 gele paprika, zonder de zaden en gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 8 maïstortilla's, totaal circa 300 g Mango-tomatensalsa 2 rijpe mango's, totaal circa 800 g 1 grote, rijpe tomaat, circa 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bakje/zakje mozzarella bolletjes (op water) wat olijfolie peper zout italiaanse kruiden basilicum (evenveel blaadjes als[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 35 empanadas Vulling 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1/2 ui, gesnipperd 200 gr palmharten, in stukjes 1 gehakte[...]
Bron: allrecipes.nl