Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 1 ciabatta 1 aubergine 200 gram Mozzarella Voor de pesto: 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas, geraspt 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 ciabatta 1 aubergine 200 gram Mozzarella Voor de pesto: 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas, geraspt 1[...]
Bron: smulweb.nlZelf ben ik een groot liefhebber van bladerdeeghapjes... De reden hiervan is niet omdat ze zoutarm zijn, want dat zijn ze zéker niet. Bladerdeeg bevat (als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDag allemaal! Ik typte deze blogpost vanuit de trein van Den Haag naar Assen (!!). Ik was zaterdag in Den Haag voor een workshop tosti's maken, die[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemiddag! Gisteravond heb ik met vriendinnen heerlijk rommelig gegeten. Niet echt een avondmaaltje, maar evengoed erg lekker en vullend: We aten stokbrood[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlBladerdeeg eet nog maar bij hoge uitzondering. Over het algemeen is het gemaakt van witte tarwebloem. Ik krijg daar tegenwoordig buikpijn van... Gelukkig is er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 3 bladerdeeg hapjes gedroogde tomaat een handje pijnboompitten 5 cherry tomaatjes 3 velletjes bladerdeeg Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nl4 tomaten (wat grotere) 1 stokbrood (ciabatta, of olijfbrood ook erg lekker) knoflook 80 gram pijnboompitten 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 Turks of Marokkaans brood of een groot stokbrood of ciabattabrood, olijfolie (extra vergine), tapenade van groene olijven, tapenade van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 10 plakjes bladerdeeg - 150 gr mozzarella - 3 eetl pijnboompitten - 5 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) - 1 eetl rode pesto - eidooier[...]
Bron: smulweb.nlBij een kerst menu hoort een amuse. Ik ben dol op carpaccio, maar eerlijk is eerlijk als je een grote groep te eten krijgt is dat best prijzig. Met deze amuse[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl