Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlBladerdeeg uit de diepvries van supermarkt 1 eigeel vermengd met iets melk VOOR VULLING: 225 g ham uit blik, in keukenmachine gemalen (zo glad als room[...]
Bron: smulweb.nl6 kg gehakt 40 gr mosterd 1 bosje peterselie 250 gr broodkruimels peper zout bladerdeeg Bereidingswijze Hak de peterselie fijn. Meng het gehakt, mosterd,[...]
Bron: smulweb.nl6 kg gehakt 40 gr mosterd 1 bosje peterselie 250 gr broodkruimels peper zout bladerdeeg Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 100 gram Glutenvrije Bloem 125 gram Roomboter 7 dl Volle Melk 400 gram kaas: → 200 gram oude brokkelkaas → 125 gram mozzarella[...]
Bron: smulweb.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 teen knoflook 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 2 magere rundersaucijzen (schaal) 1 tl sambal oelek 150 g ambachtelijke tzatziki[...]
Bron: ah.nlLekker als voorafje, bij de hapjesavond of als onderdeel van de maaltijd; vis-bitterballen zonder jas. Gisteren heb ik een variant gemaakt op de echte[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKroketten van Cees Holtkamp Banketbakkerij Holtkamp is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. In 1969 begon Cees Holtkamp, als zoon van een bakker, met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr gaat toch niks boven een zelf gemaakte kroket. Deze 'kaaskroketten' zijn nog helemaal plantaardig ook. Maar vooral lekker! Ik veranderde uiteraard iets aan[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEr bleef een restje peen en uien over... Te weinig voor een maaltijd, te veel om weg te gooien. Mijn vader bakte dit soort kliekjes vroeger op in een pan tot[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlSaucijzenbroodjes Ingredienten 1 pakje bladerdeeg (uit diepvries) 1 pond h.o.h. gehakt 1 sjalotje 2 lepels fijn gesneden peterselie 1 flinke lepel mosterd 2[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl