Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De vis: 700 gr verse kabeljauw filet ¾ el olijfolie Flinke hand broodkruim ½ el knoflookpoeder Zeezout Witte peper De verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - tilapia-, kabeljauw- of makreelfilet (vers of diepvries) - pakje boemboe Pepesan (Go-Tan) - bladerdeeg - sambal pepesan of sambal pedis (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 225 g gekookte garnalen 175 g witte visfilet (kabeljauw, wijting of tong) 4 el olijfolie 3 el fijngesneden koriander, wat toefjes voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g kabeljauw- of schelvisfilet, zonder vel zout naar smaak 150 g verse broodkruimels 1 kleine ui, fijngesnipperd 2 groene chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nl350 gr kabeljauwfilet 450 gr aardappelpuree 2 eieren 2 eetl vers gehakte peterselie zout zwarte peper 2 theel citroensap 60 gr witte rammenas of radijs,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kabeljauwfilet 2 eetlepels vissaus 2 rode Thaise chilipepers of rode-currypasta (pas op heet) 2 teentjes knoflook, geperst 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen +- 250 gram koolvisfilet o (variatie: 250 gram van een andere witvis of 125 gram krab en 125 gram kabeljauw ect.) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl