Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 16 personen 1 kilo (zoet)zure appelen (goudrenet, boskoop, braeburn) 50 gram rozijnen 100 g boter op kamertemperatuur 10 g boter voor beboteren van het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 kleine stevige peren (of halve peren uit blik) 1 vanillestokje 1 eetlepel kaneelpoeder 200 ml slagroom 2 eidooiers (eiwitten kun je[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 stoofpeertjes 100 ml rode port 1 fles volle rode wijn 1 vanillestokje (zakje à 1.5 g) 1 citroen 75 g fijne kristalsuiker 4 eieren 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eieren 4 bitterkoekjes (zak 300 g) 1 el witte wijn 2 el amandelschaafsel ((bakje 55 g), grof gehakt) 4 el witte basterdsuiker 4 halve[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g rode bessen (doosje) 125 g blauwe bessen (doosje) 125 g bramen (doosje) 200 g roombotercake (cake à 400 g) 125 ml slagroom 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ dl droge witte wijn of Spumante 130 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 4 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 1 ei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g Hollandse aardbeien (bakje) 160 g poedersuiker 250 ml slagroom (bekertje) 1 vanillestokje 250 g mascarpone (bakje) 300 ml zoete witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g lange vingers (koek) 6 eetlepels Marsala (wijn) 50 g bittere chocolade 50 g gepelde (ongezouten) pistachenootjes 250 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nlVandaag weer een klusdag! De nieuwe tegelvloer in de keuken. Mijn vader arriveerde rond de klok van 08.15 uur met pruimen uit de tuin van hun Belgische[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 10 personen Biscuitbeslag: 6 eidooiers; 80 g suiker; 3 eetlepels citroensap; mespuntje zout; 3 eiwitten; 20 g maiszetmeel; 60 g bloem Vulling: potje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de cake eiwit van 2 eieren 2 eierdooiers 2 eetlepels lauw water 100 gr basterdsuiker 1 theelepel vanillesuiker 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlJe kent ze vast en zeker de koekjes uit Prato (Italië): Cantucci. Deze beroemde amandelkoekjes werden bedacht in 1858 in de 'fabbrica di cantucci' van Antonio[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comWist je dat er vorig jaar tijdens Wimbledon 31.360 kilo aardbeien* is gegeten en dat er jaarlijks zo'n 7.000 liter slagroom** doorheen gaat? Ter ere van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 10 personen Biscuitbeslag: 6 eidooiers; 80 g suiker; 3 eetlepels citroensap; mespuntje zout; 3 eiwitten; 20 g maiszetmeel; 60 g bloem Vulling: potje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 435 gr ontpitte zure rode kersen 200 gr suiker 80 ml droge witte wijn 1/2 theelepel amandelextract 1/2 theelepel zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 15 1 vanillestokje 150 ml rode wijn 150 ml sinaasappelsap 2 eetlepels citroensap geraspte schil van 1/2 citroen 1 kaneelstokje 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 400 ml witte wijn 350 g fijne suiker 2 groene appels (Granny Smith) 2 eiwitten druppels citroensap (enkele) 2 dessertmints (zakje a 200 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 1,5 dl droge witte wijn 100 gram zachte roomboter 150 gram suiker 2 zakjes vanillesuiker 225 gram zelfrijzend bakmeel 3 zeer[...]
Bron: allrecipes.nlFrisfruitige variant op de klassieke tiramisu met verse aardbeien en frambozen. Ingrediënten 500 gram Hollandse aardbeien 160 gram poedersuiker 250 ml slagroom[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl