recepten999.nl | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Krokante ijsbonbon van kaneelijs en Lindor[...]

1 bakje pecannoten 1/2 pak kletskoppen bak kaneel ijs 10 Lindor assorted Verhit een droge koekenpan en rooster de pecannoten ca 5 minuten. Laat iets afkoelen.[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 13/01/2019
James' cullen skink

Een tijdje geleden sprak ik met mijn Schotse collega James en zoals die dingen gaan hadden we het ook over favoriete recepten. Dat onderwerp komt vroeg of laat[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 13/01/2019
Aubergines met Kikkererwten, Walnoten en Dadels

Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/01/2019
Snelle Babi Ketjap

Ingrediënten: 1 pond dungesneden speklapjes 1 pond schouderkarbonades 2 uien 5 teentjes knoflook 4 cm verse gember 1 limoen 2 el sambal badjak 250 ml ketjap[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/01/2019
Broccoli met citroen en knoflook, met de[...]

Ik kon weer eens mijn Lidl spiralizer gebruiken, maar het viel niet meer om van de harde broccolisteel 'noedels' te maken. Ingrediënten 3 grote koppen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/01/2019
Zelf maken: Currykruiden

Ingrediënten voor currykruiden: 2 tl gemalen gember (djahé) 2 tl fenegriekpoeder 2 tl kurkuma 1 tl komijn (djinten) 2 tl korianderzaadjes 1 tl cayennepeper 4[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 13/01/2019
Broccoli-kipcurry met linzen

Ja, ik ben liefhebber van lekker kruidig. Het recept dat ik tegenkwam in het magazine Boodschappen valt zeker bij mij in de smaak. Heerlijk geurig, warm en[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 13/01/2019
#Ferrymenteren

Fermenteren is niet alleen verROT lekker maar ook nog eens verROT makkelijk. Ook op de Horeca Academie besteden we met grote regelmaat aandacht aan deze manier[...]

Bron: ferrywijsman.blogspot.nl - 06/01/2019
Poeder-rietsuiker, dus ongerafineerde[...]

Eerst wil ik je een heel goed 2019 wensen! Net als bij vele anderen, werden er bij ons gisteren ook heerlijke oliebollen gebakken! Nu maak ik poedersuiker[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 06/01/2019
Volkoren tarwe churros

Gister, na het oliebollen bakken heb ik toch nog churros gemaakt. Vorig jaar met oud en nieuw heb ik deze al eens gebakken, en regelmatig kreeg ik van onze[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 06/01/2019
Nieuwjaarswensen en goeie voornemens, happy[...]

Dag lieve lezers, Het is zover. Ik sta hier klaar met mijn nieuwjaarsblog, vol goeie voornemens en megaveel wensen. Ik wens voor jullie allen een goeie[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 06/01/2019
Gebakken kabeljauw met blokjes ei, garnaal,[...]

Toen de kinderen laatst op school van hun kerstdiner genoten, haastten wij ons naar huis om in de anderhalf uur die we alleen zouden zijn, zelf eens iets te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 06/01/2019
Citroen op een wolkje

Een tijdje geleden maakte ik een taart van flensjes , gelaagd met lemon curd. Ik merkte in dat blog al op dat er zo’n verschil zat in de kwaliteit van[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 06/01/2019
Frisse Vegetarische Huzarensalade

Het recept voor de traditionele huzarensalade staat hier op het blog en het recept voor de Spaanse ensaladilla Rusa met tonijn staat hier . Nu is het tijd voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/01/2019
Heel groene soep van Broccoli en Spinazie

Even detoxen. Ingrediënten: 4 fijngesneden bosuitjes 50 à 60 gram boter ca 500 gram broccoli in kleine stukjes 1 liter kippenbouillon grote zak spinazie van ca[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/01/2019
Gebakken Kaastosti van Bloemkoolrijst

Bloemkoolrijst schijnt toch wel aardig populair te zijn, ik zag het zelfs bij Lidl. Dit is een Amerikaans recept, dus in cups. Een cup is zo groot als een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/01/2019
Portobello's met knoflook en tomaatjes uit de[...]

Om te beginnen ziet het er op mijn foto niet geweldig uit; ik had haast en heb het snel voor mij alleen gemaakt. Het was lekker, met de helft had ik eigenlijk[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/01/2019
Nasi-omelet uit de Omelet Maker

De kerstdiners zijn achter de rug, de oliebollen zijn op, hoog tijd voor normale en gezonde voeding! Door de vele enthousiaste verhalen van andere kookfanaten,[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 06/01/2019


GV VLOERBROOD / GF FLOORBREAD

for English version recipe, scroll down Toen mijn zonen nog thuis woonden was het iedere zaterdag brood-bak-dag. Al vroeg stond ik in de keuken brood en[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 06/01/2019
Pasta met tomatensaus en Paturain

Dit recept lijkt erg op mijn eigen versie van een pasta puttanesca (welke ik lang laat sudderen met een royale klont roomboter, waardoor de smaak heel rijk[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 30/12/2018
Bresaola, Bietjes en Mierikswortel

Op elk bord ligt 40 gram bresaola; dus voor 2 pers. Bresaola vind ik hier alleen met de feestdagen, op het ogenblik ligt het ook bij Lidl. Weer eens iets[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/12/2018
Oma's Haringsalade

De kookkunsten van de Italiaanse oma’s zijn enorm populair, kijk maar Jamie’s TV serie met het kookboek Italy en de Indiase blogger Andrakashari[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/12/2018
Recept Chocolade taart - Bolo di chuculati

Ingrediënten: · 500 gram Halvarine · 2 ½ cups suiker · 6 eieren · 1 ½ cup Cacao poeder (Dutch processed) · 3 cups warm water[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 30/12/2018
glutenvrije kerstkoekjes - gluten-free[...]

Na een lange tijd van weinig inspiratie en zin tot bloggen en delen van recepten vond ik vanmorgen opeens nieuwe zin, die, als ik heel eerlijk ben vooral[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com - 23/12/2018
Kokkerellen in Kleine Huisjes (2)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font-kerning: none} Tijdens de Kloosterboeldag stelde ik[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 23/12/2018
Taai-taai printbaar zonder foto's, en recept[...]

En van dit heerlijke deeg, maak je zeer gemakkelijk traditionele gingerbread-cookies, ook wel o.a. gemberkoekjes en lebkuche genoemd. Mijn taai-taai recept[...]

Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl - 23/12/2018
Pompoen-spinazietaart

Wat een enorme jaren '80 foto...... Maar dat maakt niet uit! Deze vegetarische taart met pompoen, spinazie, oude kaas en rozijnen smaakte heerlijk, en daar[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 23/12/2018
Kerstbrood

Kerstbrood: het mag hier aan de ontbijttafel niet ontbreken. Het roggemeel geeft een mooie structuur, de nootmuskaat legt een basis onder de andere specerijen[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl - 23/12/2018
Rodekool met Glühwein en Peren

De zoetzure rodekoolsalade is de laatste week het populairste recept van dit blog. Voor de rodekoolreceptenzoekers is rodekool met Glühwein ook heel lekker. De[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/12/2018
Ham-bladerdeegspiesjes

Foto uit Lekker en Genieten Mijn zus, die al het grootste deel van haar leven in Frankrijk woont, heeft een abonnement op Koken en Genieten. De bladen laat ze[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/12/2018
Knolselderij- en Kastanjesoep

Het cappuccinoschuim op de soep is misschien een beetje gedateerd, maar dat neemt niet weg dat het een lekkere soep is. Een klein kopje is goed geschikt voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/12/2018
Makkelijke Amuse van Meloen met Ham

Een leuke amuse die ik van de zomer at in Restaurant Le Globe in Saleilles (Fr) en die eenvoudig zelf te maken is. En waarom zou je ze niet met Kerst serveren?[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/12/2018
Ossobuco uit de oven

Never change a winning horse, zeggen ze. Vorig jaar leek het me een goed idee om de ossobuco in de slowcooker te maken, maar het eten smaakte naar bot, niet[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/12/2018
Kerstbroodjes

Het kan nog net voor kerst, deze heerlijke broodjes bakken. Ze zijn familie van de kerststol, maar dit keer met marsepein. Het is een recept uit Engeland en[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 23/12/2018


GF CHOCOLATE DELIGHT CAKE , GLUTENVRIJ

for English version recipe, scroll down CHOCOLATE -- is the -- ANSWER who cares what -- the -- QUESTION IS! Zijn jullie ook chocolade liefhebbers? Ik ben een[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 23/12/2018
Glutenvrije proteïn pancakes

Glutenvrije proteïn pancakes - Deze glutenvrije proteïn pancakes zijn gemaakt van boekweitmeel en smaken echt heerlijk! Met slechts 12 g ram koolhydraten en[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 23/12/2018
Es Tjendol

Es Tjendol was de absolute favoriet van Oma Kitty. Het is een verfrissende cocktail drank met kokosmelk, palmsuiker en groene puddingdruppels en[...]

Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com - 16/12/2018
Kokkerellen in Kleine Huisjes

In al die jaren, tijdens onze ontdekkingstochten in Groningen, hebben we heel vaak gelogeerd bij De Horizon , waar we het altijd erg naar onze zin hadden. Nu[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 16/12/2018
Thaise curry met sperziebonen en visballetjes

Nou, die visballetjes van de vorige blogpost zijn een hit bij ons thuis. Ik heb ze nu al meerdere keren gemaakt in allerlei verschillende smaken. Rode pesto is[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 16/12/2018
Fondue van Mont d'Or of Camembert voor 2[...]

Het lijkt veel knoflook, maar het valt echt mee en het is reuze lekker. Ingrediënten: 1 Vacherin Mont d'Or of grote Camembert 500 gr vastkokende aardappelen 5[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/12/2018
Zweedse  Sandwichtaart met Zalm om mee te nemen

Google je op Zweedse sandwichtaart of Smörgåstårta, dan vind je de prachtigste creaties. De mijne is makkelijk te maken en ideaal om mee te nemen naar een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/12/2018
Tramezzini van tevoren klaar maken

As je de tramezzini een dag van tevoren wilt klaarmaken, hoe houd je ze dan vers zodat ze niet uitdrogen? De Italiaanse nonne, de oma's wikkelen ze in een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/12/2018
Koolhydraatarme kruidcake

Afgelopen tijd kreeg ik diverse keren de vraag waar het recept voor mijn 'koolhydraatarme kruidcake' toch stond op mijn blog. Tja... nergens? Dat recept had ik[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 16/12/2018
Geroosterde puntpaprika met pijnboompitten en[...]

De puntpaprika is wat zoeter en milder van smaak dan de gewone paprika, en daardoor meer geliefd bij veel mensen. Met onderstaand recept maak je van een[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 16/12/2018
Zuurkool mini quiches

Deze zuurkool mini quiches maak ik regelmatig in de herfst-/winterperiode voor de High Wine workshop . Zuurkool is altijd zo'n mooi schoolvoorbeeld van hoe de[...]

Bron: smaakboutique.blogspot.nl - 16/12/2018
Bierbrood met olijfjes en zongedroogde tomaten

500 gram volkoren speltmeel 1 flesje donker Kasteelbier 5 theelepels wijnsteenbakpoeder 2 eetlepels roomboter 2 afgestreken theelepels (bakkers) zout 5[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 09/12/2018
Visnuggets – het alternatief voor vissticks

…of visballetjes, zoals wij thuis zeggen, maar nuggets spreekt toch wat meer tot de verbeelding. Mijn kinderen zullen wel niet de enige zijn die pure vis[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 09/12/2018
Appel-Kaas Beignets met Salade van Savooiekool

De appel-kaas beignets vond ik erg leuk. Omdat de vulling bijna smelt in de hete olie, blijft er een bijna hol 'soesje' over. Ingrediënten: Vulling voor de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/12/2018
Draadjesvlees, een keer stoven, twee gerechten

Eet het de eerste dag met bijvoorbeeld spruitjes en gekookte aardappelen met de lekkere jus en de andere dag met paddenstoelen en pasta. In Duitsland kocht ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/12/2018
Trifle met Kruidkoek, Port, Rum, Rozijnen en[...]

Ik at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/12/2018
Arajes met Spinazie en Feta

Van de schrijver van het bekroonde kookboek TLV komt het recept van deze lekkere vegetarische pita's. Ingrediënten voor 4 personen: gezouten boter eenvoudige[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/12/2018
NOETS: Broodvervanger, maar dan anders!

Hoewel ik al enkele jaren koolhydraatbeperkt eet, kwam ik pas kortgeleden écht in contact met de broodvervangers van Noets . Ik had de naam eerder gehoord,[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 09/12/2018
 GLUTENVRIJE MINI KERST CAKEJES / GF MINI[...]

for English version recipe, scroll down Het kerstseizoen draait voor mij om gezelligheid en knus samenzijn met lekker eten. Kaarsjes aan en vooral veel Hygge .[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 09/12/2018
 GV SINAASAPPEL VIJGEN CAKE / GF ORANGE FIGS[...]

for English version recipe, scroll down Het verbaasd me soms zelf hoe makkelijk ik de oude recepten van vroeger kan omzetten in een glutenvrije variant. Ik[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 09/12/2018
Wat deed en doe ik tegen de ziekte van Lyme? -[...]

Wat deed en doe ik tegen de ziekte van Lyme? - Persoonlijk Na aanleiding van mijn vorige post over Lyme kreeg ik veel reacties van diegene die ook Lyme[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 09/12/2018
Vraagkaarten Robbe en Bas van 41 tot 60

Intussen deelde ik hier al 160 vraagkaarten rond de strips van Robbe en Bas. Vandaag kun je die van strip 41 tot 60 gratis downloaden! Bleke Bas Te groot Door[...]

Bron: gietjes.blogspot.be - 02/12/2018
Broodje met kipstuckjes, avocado en tomaat

2 personen 4 boterhammen pakje kipstuckjes van Vivera Mexicaanse kruiden grote vleestomaat 2 avocado,s peper, zout citroensap mayonaise 2 plakken icebergsla[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 02/12/2018
Shoarma salad bowl

1 pak shoarma van Vivera pitabroodjes koolsalade Bieze rucola gemengde sla tomaat komkommer hummus of veggie spread Garden Gourmet knoflooksaus en pikante rode[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 02/12/2018
Biet Wellington

Deze vegetarische versie van Beef Wellington van Allerhande zag ik al een paar keer voorbij komen en het leek mij leuk om hem een keer te maken. En daarbij[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 02/12/2018
Bietjes met vermout

Als je nog een bijgerecht voor de kerst moet hebben, zoek niet verder! Dit recept van Yvette van Boven stond een tijdje geleden in de Volkskrant en is meer dan[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 02/12/2018
Indische Speklapjes in ketjap-tomatensaus met[...]

Een lekker recept van Janneke Philippi uit haar boek Stoven bij Janneke thuis. ‘Meestal gaan speklapjes bij ons in de koekenpan of op de barbecue.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/12/2018
Bonbons met hazelnoten en zeezout

Chocolade... Het blijft een verleiding, zeker in december. Hoewel extra pure chocolade natuurlijk helemaal niet zo slecht is, blijf ik me toch ook aangetrokken[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 02/12/2018
Zalmrolletjes

Een heel eenvoudig voorgerechtje dat zeker niet misstaat bij je Kerstdiner! Je kunt de rolletjes ook als amuse serveren. Eenvoudig, lekker én gezond![...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 02/12/2018
Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land en dus vieren de speculaaskruiden hoogtij in de keuken. Gisteren een bakdag gehad met als resultaat gevulde speculaas,[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 02/12/2018
Sambal goreng spruitjes

Hoewel de meeste groenterestjes hier tot een soepje worden gebrouwen heb ik met de spruitjes spontaan andere ideeën, als in de pan rendang het gepruttel tot[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com - 02/12/2018
Koekje van eigen deeg

Jarenlang staat de mal voor het bakken van koekjes te pronken in mijn keuken. Gekocht: waarschijnlijk eerder voor de heb want de figuurtjes zien er zo schattig[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com - 02/12/2018
De Eetclub

Met vrienden uit Almere en Wijk bij Duurstede zijn we sinds kort gestart met "De Eetclub" vanwege onze gezamenlijke passie voor lekker eten. Bijgaand logo[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl - 25/11/2018
Christmas Punch

Christmas Punch Deze kerst punch is lekker fris en ziet er gezellig uit. Zorg dat alles goed gekoeld is. De bevroren cranberries zien er niet alleen leuk uit[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl - 25/11/2018
Vegetarische Kerstkrans

Vegetarische Kerstkrans Dit ziet er zo lekker uit... Vegetarisch...maar i.p.v. tofu kun je ook stukjes kip nemen of om toch vegetarisch te blijven een stukje[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl - 25/11/2018
Flammkuchen met pompoen en peren

Flammkuchen is een typisch gerecht uit de Duitse Rijnregio en wordt ook wel veel gegeten in de Franse Elzas, de tarte flambée . Voor het originele recept wordt[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 25/11/2018
Gevulde paprika en tomaat

2 personen 200 gram vegetarisch gehakt 2 paprika,s 2 grote tomaten eetlepel tomatenpuree 200 gram champignons 1 ui gesnipperd teen knoflook geperst[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 25/11/2018
Baquette met Italiaanse salade en pestodressing

2 personen 2 baquettes 1 bol mozzarella 8 snoeptomaatjes 2 icebergsla bladeren hand rucola 1/2 rode paprika 1/2 gele paprika 1 augurk zout en peper Italiaanse[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 25/11/2018
Appel-yoghurtmuffins met havermout

Het was wel aardig van de baas om mij een presentje te geven, zomaar, omdat ze zo blij met me waren, maar vervolgens moet je online iets uitzoeken, bij een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 25/11/2018
Mangochutney a la Geeta's

Ik heb dit keer een mangochutney gemaakt waarbij ik een schuin oog hield op mijn favoriete pot chutney, namelijk die van Geeta’s. En ik was er erg over[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 25/11/2018
Champignons uit de oven met Manchegokaas en[...]

Ingrediënten voor 4 porties: 1 snee zuurdesembrood 2 el olijfolie 8 st portobello of meerdere grote grotchampignons 100 gr boter, op kamertemperatuur[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/11/2018
Platbrood met Ei en Mangochutney van Jamie[...]

Uit zijn boek 5 Ingrediënten dit lekkere, makkelijke en snelle recept. Ingrediënten voor 2 personen: 4 grote eieren 100 gr zelfrijzend bakmeel + extra om mee[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/11/2018
Pompoentaart uit Kreta met olijfolie en kaas

Op zoek naar de origine van de Sinkonti , kwam ik op dit recept van kookboekenschrijfster Rianne Buis. Geboren in Nederland heeft ze een aantal jaren op Kreta[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/11/2018
SUQAR: boekrecensie

Toen ik zag dat Greg & Lucy Malouf een nieuw boek uit zouden brengen bij uitgeverij Good Cook, heb ik mij meteen aangemeld met de vraag of ik daar een stuk[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 25/11/2018
Pappardelle met rozenharissa, zwarte olijven en[...]

Ingrediënten: - 2 el olijfolie - 1 grote ui, in dunne plakken (220 g) - 3 el rozenharissa (45 g) - 400 g cherrytomaatjes, gehalveerd - 60 g ontpitte kalamata[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 25/11/2018
 ROBUUSTE GLUTENVRIJE WINTERCAKE MET EEN TWIST[...]

English version recipe, scroll down Op mijn lijstje stond deze robuuste wintercake. Weer een recept uit het oude koekboek van mijn moeder. Uiteraard, toen niet[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 25/11/2018
Herfstmaaltje

Ik heb tegenwoordig een kelder. Dat is hartstikke fijn, maar ik moet dan niet vergeten dat daar van alles ligt. Dus van alles verzameld en aan het[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 18/11/2018
Appel-courgettetulband

Zoet gebak met een groente erin verwerkt, ik bakte het meerdere keren en telkens met een goed resultaat. Zo ook nu deze tulband met appel en courgette. Dit heb[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 18/11/2018
Ontbijt pannenkoek

1 persoon 1 banaan 1 ei 40 gram havermout beetje water kaneel ahornsiroop Mix ei havermout en banaan met de staafmixer tot een glad beslag. Voeg zo nodig een[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 18/11/2018
Gekaramelliseerde Witlof met Slagroom en[...]

Geen wereldschokkend recept, maar gewoon lekker, lof met slagroom en Parmezaanse kaas. Ingrediënten voor 4 personen: 4 struikjes witlof in de lengte gehalveerd[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/11/2018
Arajes, gegrilde pitabroodjes met gekruid[...]

TLV, het kookboek over de veelzijdige keuken van Tel Aviv van Jigal Kant, heeft het Gouden Kookboek 2018 gewonnen, het beste kookboek van afgelopen jaar.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/11/2018
Spareribs met honing-mosterdsaus uit[...]

Deze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/11/2018
Soep van geroosterde paprika en tomaat

Recepten voor soep kun je nooit genoeg hebben... Dit recept ontstond uit restjes, maar ga ik zeker vaker maken! Ingrediënten voor 2 personen: 400 gram zoete[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 18/11/2018
Wokschotel met tofu

2 personen 500 gram Japanse wokgroenten (AH) 250 gram pikante tofureepjes 2 eetlepels madrascurry eetlepel santen 2 eetlepels zonnebloemolie Verhit 1 eetlepel[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 11/11/2018
Eetdagboek, exact een maand voor mijn 50ste[...]

Eetdagboek van een veertiger, op de valreep! Inderdaad vandaag is het nog exact één maand voor ik een nieuwe voordeur krijg. En ik ben blij, reuzeblij, blij om[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 11/11/2018
Beetroot, second day of the report of a 49 year[...]

Rode biet is vandaag precies een beetje de rode draad door mijn dag. En weet dat dit consequenties heeft. Niet schrikken als je plots een rode plas in het[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl - 11/11/2018
Kaasgehaktballetjes (vegetarisch)

Worstjes of gehaktballetjes gemaakt van brood en kaas worden al heel lang gemaakt. In het Groot Vegetarisch Kookboek van Catenius van der Meijden uit 1912[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 11/11/2018
Sinkonti Pikante Pompoen uit Kreta

Janneke Vreugdenhil schrijft in de NRC hoe ze zich met dit recept vergiste en het uiteindelijk lekkerder werd dan het origineel. Het recept komt voor in Rick[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2018
Pittige geroosterde kip (ayam bakar pedas)

Het kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/11/2018
Kweeperen of -appels?

voor ze in de oven gaan Op mijn verjaardag kreeg ik van onze buurman een zak kweeappels, hij wist al dat ik daar gek op was en ik was er ook heel blij mee.[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 11/11/2018
 GLUTENVRIJE SCONES MET APPEL / GLUTENFREE[...]

English version recipe, scroll down Een high tea, met muffins en scones, zelfgemaakte marmelade en vinger sandwiches, daar doe je me een groot plezier mee. En[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 11/11/2018
 GLUTENVRIJE HARDE WAFELS / GLUTEN FREE WAFFLES[...]

English version recipe, scroll down In de laatste maanden van het jaar werden bij ons vroeger altijd bergen wafels gebakken. Harde wafels die dagenlang goed[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 11/11/2018
Een recept uit mijn EBOOK - Appel-kaneel cake[...]

Het recept uit mijn EBOOK dat ik zoals beloofd met jullie zou delen. Appel-kaneel cake met noten! In mijn stories op instagram kwam naar voren dat jullie deze[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl - 11/11/2018
Teriyakisaus

Ik kocht hem altijd uit een flesje van Kikkoman...teriyakisaus. Maar waarom eigenlijk niet zelf maken. Zo gepiept en ik heb alles in huis, en wat je zelf[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 04/11/2018
Pannenkoeken met appel, honing, suiker en kaneel

2 pannenkoeken (restje) 1 appel geschild en in blokjes kaneel honing of ahornsiroop poedersuiker Snij de pannenkoeken in reepjes. verhit een pan en laat een[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl - 04/11/2018
Stamppot palmkool met ui-ketjapsaus

De moestuin wordt steeds leger, maar de boerenkool en palmkool doen het nu erg goed. Palmkool, ook wel zwarte kool of cavolo nero genoemd, is familie van de[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 04/11/2018

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Contact