recepten999.nl | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | worteltaart smulweb | maggi ovenheerlijk zuurkoolschotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Vriezer maaltijd: zalm-venkel pakketjes

Jullie merken het ik zat in mijn visafdeling qua vriezer recepten. Ik heb hier maar één portie van twee pakketjes van gemaakt, want op een gegeven moment is de[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 02/08/2020
De boodschappen

Laten we het zo zeggen.... Ik ben blij dat de ah aan huis levert aangezien wij niet bij het huis kunnen komen met de auto had dit heel veel gesjouw gekost. Hij[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 02/08/2020
Het koken (Dag 1 en 2-de zakken)

Dag 1 was de dag van de eerste "rauwe" zakken voor de slowcooker. Mijn start was de gehaktballetjes voor de albondigas maken en bakken in de oven. Ik heb wat[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 02/08/2020
Gevulde courgettes met kipshoarma

Gevulde courgettes zijn verrassend lekker. Courgettes hebben geen uitgesproken smaak, waardoor je eindeloos kan variëren met de vulling. In dit recept heb ik[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 02/08/2020
Chocolade taart met frosting print (bruiloft)

Mijn jongste zusje is pasgeleden getrouwd en omdat er in de familie best veel met een intolerantie/ allergie zijn heb ik een taart gebakken. Deze taart is[...]

Bron: potjesenpannen.blogspot.nl - 02/08/2020
Simpele gebakken kwarktaart met speculoos

Dit is een heel simpel taartje dat je in een oogwenk maakt, als je maar de tijd neemt om het af te laten koelen. Je moet hem echt in de koelkast koud laten[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 02/08/2020
Mosselen in Salsa Verde

Ingrediënten: 1 kg mosselen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 eetlepels olijfolie 1 kleine lepel bloem 1 scheutje witte wijn 250 ml visbouillon of water[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/08/2020
Feta met Broccoli, Tomaten en Citroen op de[...]

Ingrediënten voor 4 personen: 1 bos aspergebroccoli (bimi), houtachtige uiteinden verwijderd, dikke stengels in de lengte gespleten, of broccoli, in de lengt[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/08/2020
Koude Wortels uit warm Cádiz

Zanahorias aliñadas uit Cádiz is een tapa die je in de bars of als voorgerecht in de restaurants van Andalusië vindt. Ingrediënten: 1 kilo wortels 2 tenen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/08/2020
Vriezer maaltijd: Chowder

Weer een recept waarvoor geldt één keer koken twee keer eten of in dit geval voor ons drie keer eten. Ik vindt het zo heerlijk dat het niet meer tijd kost dan[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 27/07/2020
Sukadelappen gestoofd

Er gaat niks boven lekkere ouderwetse gestoofde sukadelappen met een overheerlijke jus. Dit recept is mede geïnspireerd door het recept van Sergio Herman uit[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 26/07/2020
Caponata

Caponata Een vegetarische groenteschotel... Lijkt me heerlijk, je kunt er alle kanten mee op Met couscous of rijst of ciabattabrood erbij (het is dan niet[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 26/07/2020
Mexicaanse rijstschotel uit de oven

Dat ging weer helemaal mis in Huize Eerst Koken. Eerst had ik ‘wat-eten-we-vandaag-nu-weer-in hemelsnaam’-stress en toen ik ’s middags[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 26/07/2020
Tapas Montaditos Piquillos met Ham en Chorizo

Beleg stokbrood met tomatenmengsel, pepers, ham en chorizo Steek prikkers in de pakjes chorizo en snijd het brood in stukjes Serveer met stokbrood met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/07/2020
Spaanse Tomatensoep met Bonen en Chorizo

Ingrediënten voor 4 personen: 600 gr nieuwe aardappelen 1 teentje knoflook 2-3 wortels 4 lente-uitjes 250 gr chorizo 2 el olijfolie 2 tl tomatenpuree 800 gram[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/07/2020
Blauwebessen-Cantuccinitaart

De bessen zijn nu heel voordelig en de taart is makkelijk te maken. Dus wat houd je tegen om op taart te trakteren. Ingrediënten voor ca. 16 stukjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/07/2020
Kleverige kipkluifjes met pit

Dit makkelijke recept voor kipkluifjes kreeg een make over. Ik veranderde iets aan de ingrediënten en maakte een nieuwe foto. Ze waren al lekker, maar nu zijn[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 26/07/2020
Kwark of yoghurt met...

In de Grip op Koolhydraten Leergroep zie ik regelmatig dat mensen in hun koolhydratenuur yoghurt met een smaakje eten. Aardbeienyoghurt bijvoorbeeld, of[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 26/07/2020
Lamsschenkels gestoofd in rioja (slowcooker)

Ik heb deze 8 jaar terug al eens geplaatst, maar dat was voor in de pan. Sinds dit weekend heb ik een slowcooker en ik heb het recept dus aangepast voor de[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 19/07/2020
Vispastei

Wat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 19/07/2020
Kaastaart met verse frambozen.

Mijn gebakken kaastaart kwam hier al eens eerder voorbij maar nu bakte ik ze met verse frambozen. Het zuurtje van de vruchten maakt van deze taart een[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 19/07/2020
Candied Lemon Slices

Gesuikerde Citroen Ingredienten: 3 citroenen (liefst onbespoten) 2 cups suiker 1 1/2 cups water 1/4 cup suiker (om in te rollen) 10 stukjes gesmolten chocolade[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 19/07/2020
Gegrilde Perziken met Vanilleboter en Tijm

Gegrilde Perziken met Vanilleboter en Tijm met Bruine Suiker Een heerlijk zomers receptje Zo makkelijk te maken en zo yummie... Als de kooltjes van de bbq[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 19/07/2020
Citroen Thee Cake

Citroen Thea Cake Een plakje cake is altijd lekker Niet alleen bij een kopje thee Smaakt altijd lekker, en de citroenschijfjes bovenop geven er nog iets[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 19/07/2020
Anti Pasti Salade

Anti Pasti Salade Met zo`n heerlijke salade waan je je even in Italie Alle smaken zijn erin verwerkt..... Lekker met stokbrood en kruidenboter Maar ook bij de[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 19/07/2020
Cheesecake IJs met Amarenekersen

Cheesecake IJs met Amarene Kersen Voor deze cheesecake ijscream hoef je geen ijsmachine te hebben Haal het ijs van te voren uit de vriezer dan kun je het[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 19/07/2020
Siciliaanse granita van meloen

Een meloen die al een beetje te ver heen was, redde ik door er deze granita van te maken, zoals ze die in Sicilië bij een brioche broodje ontbijten.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/07/2020
Tropische Watermeloensalade met Palmharten[...]

Ik maakte deze salade met een hele watermeloen voor een grote groep mensen en ze viel bijzonder goed in de smaak. Lekker dus en zeker voor herhaling vatbaar.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/07/2020
Sushirijst met Koreaanse Calamares van Nigella[...]

Ingrediënten: 150 gram sushi rijst 150 - 175 gram (6 baby) inktvis 2 x 15 ml eetlepels Chinese rijstwijn 2 x 15 ml eetlepels Koreaanse gochujang-pasta* 2 x 15[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/07/2020
Romig citroenijs

Het belooft weer een zonnig weekend te worden... Op zomerse dagen blijft ijs voor mij wel een verleiding. Hoewel ik best kieskeurig ben op het gebied van ijs,[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 19/07/2020
Aubergine met feta, cashewnoten en ras el hanout

Ingrediënten: - 2 grote aubergines (ca 400 g) - olijfolie - 1 teentje knoflook, fijngesneden - 3 grote tomaten, in blokjes gesneden - 2 el ras el hanout - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 19/07/2020
BBQ Voorraad: Varkenshaas spiesjes

We willen natuurlijk allemaal verschillende spiesjes ook van verschillende vleessoorten. Nu dus een varkensspiesje. Deze zijn heel makkelik. Voor de marinade[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 12/07/2020
BBQ voorraad: Mexicaanse kipspiesjes

Met de bbq kwam ik er toch wel achter dat ik vlees van een houtskoolgrill toch lekkerder vindt, maar van de gasbbq is ook niet slecht. Deze spiesjes kunnen ook[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 12/07/2020
BBQ voorraad: Tandoori spiesjes

Zoals vele weten houden wij van de Indiase keuken, dus ja dat kon niet ontbreken bij de bbq. Ik heb ze gemaakt met kippendijenvlees en lamshaas voor de[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 12/07/2020
BBQ voorraad: Saté

Saté hoeft in mijn ogen niet moeilijk te zijn. De kooltjes brengen er de meeste smaak in vindt ik. Ik marineer dus altijd simpel met ketjap en knoflook en[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 12/07/2020
Pitah met Koftas

Pitah met Koftas Ingredienten: 1 pond runder gehakt 2 knoflookteentjes 3/4 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 1 & 1/2 theelepel gedroogde tijm 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 12/07/2020
Gerookte Zalmhapjes

+ Deze hapjes met gerookte zalm zijn fantastisch en kunnen ruim van te voren klaar gemaakt worden. Ik maakte ze op zaterdag en de woensdag erop was een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/07/2020
Boterige Vis uit de oven met asperges en olijven

Met zalm Handig voor het koken voor een groep. Langzaam roosteren van een enkele grote visfilet in plaats van het maken van meerdere kleine - het zorgt ervoor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/07/2020
Gekruide Snijbonen (of Sperziebonen) met tomaat

Ingrediënten: ca. 750 g snijbonen of sperziebonen 1 tl gemalen komijn 1 tl gemalen koriander 1/2 tl versgeraspte nootmuskaat mespunt gemalen kaneel versgemalen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/07/2020
Zelf maken of zelf kant-en-klaar kopen?

Deze vraag komt hier in huis regelmatig terug... Het liefste zou ik alles zelf maken, want dan weet ik precies wat ik eet... Dat vind ik belangrijk. Toch zijn[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 12/07/2020
Pilav van freekeh, tomaat & kikkererwten

Ingrediënten: - 2 el komijnzaad - olijfolie - 4 grote uien, 1 gesnipperd, 3 in heel dunne halve ringen - 2 el tomatenpuree - 400 g freekeh (Turkse winkel) - 50[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 12/07/2020
BBQ Voorraad: Hamburgers

Op mijn site staat al wel een recept, maar ik heb een nog veel makkelijker recept gevonden van the batch lady en iets aangepast naar mijn eigen smaak. En ja[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 05/07/2020
Basis: Bolognesesaus en wat kan je er allemaal[...]

Iedereen wil graag een recept wat je voor meerdere dingen kan gebruiken. Ik heb natuurlijk pas al mijn mexicaanse saus gedeeld en mijn romige groentesaus .[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 05/07/2020
Batch koken: de voorbereidingen

Aangezien ik niet batch kook voor een week, maar voor een hele grote maand is er wat voorbereiding nodig. Ik begin eerst maar eens te bedenken wat ik allemaal[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 05/07/2020
Pomodori arrostiti al forno (in de oven[...]

In de zomer, wanneer de tomaten weer volop te krijgen zijn en de prijs goed is, is het tijd om ze in te slaan en te roosteren in de oven. Invriezen kan daarna[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 05/07/2020
Spaghetti met geroosterde tomaten, pesto,[...]

Na het recept van de op hoge temperatuur geroosterde tomaten in de oven, volgt hieronder een receptje voor 2 personen waarin deze geroosterde tomaten zijn[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 05/07/2020
Pasta met kweldergroente

Vanmiddag vers geplukt op de kwelder: Zeekraal, Spiesmelde, Schorrekruid en Zulte: Allemaal een even heerlijk zachte, zilte smaak. Voor 2 personen: 1 pak[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 05/07/2020
Pineapple Peach Agua Fresca

Pineapplle Peach Agua Fresca Tja...hoe vertaal je de naam van dit lekkere drankje Het klinkt zo exotisch...dus ik laat het zo Doe geen poging... Het lijkt me[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 05/07/2020
Pastasalade met pesto van rode paprika,[...]

Ik heb op dit blog een pastasalade staan die alle andere eigenlijk overbodig maakt ( zie link ), maar ja, ik kwam in de Allerhande eentje tegen die werd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 05/07/2020
Crostini met Gesmolten kaas en Ansjovisdip

Wat kun je toch smullen van wat oud brood, een restje Provolone kaas van de Lidl, salie uit de tuin en de rest uit de voorraad. In het Italiaanse recept wordt[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/07/2020
Mexicaanse Maissalade Esquites

Gebarbecuede maiskolven zijn lekker, maar wat lastig om beschaafd te eten. In dit recept zijn de korrels losgesneden en 'geschroeid' in een heel hete pan. Ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/07/2020
Creoolse Blanquette van Kreeft of Garnalen met[...]

Het recept voor de creoolse blanquette las ik op het blog van mijn zus . Ook ik had nog een diepvries kreeft die ooit bedoeld was voor de kerst en die nu maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/07/2020
Pulled pork uit eigen keuken

De term pulled pork betekent niets meer dan 'uit elkaar getrokken varkensvlees'. Voor dit gerecht kun je het beste varkensprocureur gebruiken, dat valt goed[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 05/07/2020
Geroosterde aubergine, feta-yoghurt,[...]

Ingrediënten: - 4 middelgrote aubergines (1 kg) - 60 ml olijfolie - 20 g pistachenoten, licht geroosterd en grofgehakt - 5 g muntblaadjes - 5 dillenaaldjes -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com - 05/07/2020
Basis romige pastasaus met heel veel groenten

Soms heb je een goede basis nodig die je kan invriezen in porties en als je hem nodig hebt haal je de saus uit de vriezer en eventueel nog wat vis of vlees en[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 28/06/2020
Mealprepping

Mealprepping, mealplanning of gewoon in het nederlands maaltijden voorbereiden. Ja dat is mijn nieuwe ik en dat doe ik nu sinds eind april. De eerste keer heb[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 28/06/2020
Coq au vin blanche (kip gestoofd in witte wijn)

Iedereen kent natuurlijk de kcoq au vin met rode wijn, maar met witte wijn is hij ook zo lekker. Ik heb deze al eens met een etentje met kerst gemaakt en alle[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 28/06/2020
Pasta met topjes en jonge boontjes van de[...]

De tuinbonen die ik zaaide doen het erg goed, zelfs in de bloempotten, waar ze volgens de aanwijzingen te dicht op elkaar staan. Ik heb twee soorten, de[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 28/06/2020
Spaghetti Gorgonzola

Spaghetti Gorgonzola Een lekker pasta recept met een beetje pit? Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 28/06/2020
Italiaanse Salade

Italiaanse Salade Salade`s...heerlijk op een warme zomerdag Niet achter het warme fornuis En vlug klaar en yummie ook nog Ingredienten: 1 eetlepel olie 1[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 28/06/2020
Romige Italiaanse Dressing

Romige Italiaanse Dressing Ingredienten: 8 eetlepels warm water 4 eetlepels amandelen 1 theelepel italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde basilicum snufje[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 28/06/2020
Kaaspannenkoeken

Afbeelding van Alice Barcellos via Pixabay En dan hier het vervolg op de vorige post, waarin ik vertelde over mijn nieuwe liefhebberij: kaaspannenkoeken. En[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 28/06/2020
Kabeljauw met Chinese Zoetzure Saus

Dit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 28/06/2020
Gegrilde Broodsalade met Zoete Paprika en Uien

Met zoete puntpaprika's en een beetje azijn en krokante stukjes brood maak je deze heerlijke zomerse variant op de panzanella. Ingrediënten; Een stuk stevig[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 28/06/2020
Gegrilde Paprika's, Kikkererwten, Chorizo en Ei

Ingrediënten voor 4 personen: 4 rode paprika's (of koop gemengde paprika's, het maakt niet uit) 2 el olijfolie 8 teentjes knoflook, 6 ongepeld, 2 gepeld en in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 28/06/2020
Zoete schotsen met noten of pinda's

Met gesmolten suiker kun je hele kunstzinnige dingen maken. Ik kijk vaak met verbazing naar dit 'suikerwerk', echt heel knap! Knapperige suiker heeft ook iets[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 28/06/2020
Basis: Mexicaanse saus

Een heerlijke basissaus voor Mexicaans eten en je kan er nog zoveel meer mee doen. Ik heb drie porties met deze hoeveelheden kunnen invriezen en ik denk dat ze[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 22/06/2020
Goulash

Het is tijd om sommige recepten een beetje te updaten. Goulash staat al wel ergens op de blog, maar dan toch net wat anders en met een vreselijke foto en deze[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 22/06/2020
Curry van varkenswangen

Varkenswangen klinken voor heel veel mensen raar in hun oren, maar dan weet je dus niet wat je mist. Heerlijk botermals vlees wat na lang garen nog lekkerder[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 22/06/2020
Karaage (gefrituurde Japanse kip)

Ook onderstaand recept kreeg ik van een vriendinnetje van mijn dochter. Zij stuurde mij deze geweldige tip voor het maken van Karaage (gefrituurde Japanse[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 21/06/2020
Spaghetti met Bacon

Bacon Spaghetti Deze pasta is zo simpel te maken En vlug klaar.... Dat scheelt ook, zeker als het warm weer is En de hoofdzaak ....het is smakelijk[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 21/06/2020
Jeanne`s Aardbeien Saus

Jeanne`s Aardbeisaus Ingredienten: 1 pond aardbeien (Gewassen en kroontjes verwijderd) 4 volle eetlepels suiker scheutje water snufje zout theelepel citroensap[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 21/06/2020
Mosselsoep

Mosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 21/06/2020
Mosselsausjes en Dips

Mosselsausjes en Dips Ingrediënten (4 personen): Klassieke mosselsaus: 1 el fijne mosterd 4-5 eetlepels mayonaise 1-2 eetlepels witte wijn zout en peper Roer 1[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 21/06/2020
Mediterane Mosselen

Mediterane Mosselen Ingrediënten: 500 gram mosselen 150 gram spaghetti 2 eetlepels olijfolie 1 rode peper, zaadjes verwijderd, in reepjes 2 tenen knoflook,[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 21/06/2020
Sla met een kaasflensje, blauwe bessen en[...]

Ik zit in een kaaspannenkoeken-fase, maar daar vertel ik later wel meer over; mijn ideale recept blog ik in de volgende post wel even. Maar het begon allemaal[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 21/06/2020
Kippenlevertjes met Bloemkool (Vietnamese Gan[...]

Dit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 21/06/2020
Gebakken gepaneerde Courgetteplakken met[...]

Dit Italiaanse recept van krokante courgetterepen met smeltende kaas komt uit Il Cucchiao d'argento (De Zilveren lepel). Het wordt gemaakt van de Provolone[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 21/06/2020
Kazige cake

Hoewel de naam van het recept doet het vermoeden dat het hier om een 'cheesecake' gaat, is dat toch niet waar. Dit recept is voor een échte cake, maar dan een[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 21/06/2020
Aardappel anders ham-kaas

En nog een versie aardappel anders. Deze keer ham kaas. Ik kwam er wel achter dat iets kruimige aardappels beter werkt. Ik had pas geleden voor aardappel[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 14/06/2020
Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in[...]

Ik zag van de week een post van Mirjam op facebook en die maakte witlofschotel uit de slowcooker met kipfilet, aardappel anders en gekruide krieltjes. Ik heb[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 14/06/2020
Komkommersalade Japanse stijl

Komkommersalade Japanse stijl is een lekker en makkelijk te maken bijgerecht. Wij hebben het gegeten met sushirijst, Japanse ramen eieren (ajitsuke tamago),[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 14/06/2020
Gemarineerde Ramen eieren (Ajitsuke Tamago)

Onderstaand recept kreeg ik van een vriendinnetje van mijn dochter. Zij stuurde mij een geweldige tip voor het maken van gefrituurde kip (karaage) en[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 14/06/2020
Kippen  Ragoutbakjes

Kippen Ragoutbakjes Ingrediënten 4 personen 300 g kipdijfilet 1 kippenbouillonblokje 50 g roomboter 1 knoflookteen, fijn gesneden 100 g bloem 5 g verse dragon[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl - 14/06/2020
Pasta met broccolipesto, chili en knoflook

Eén van de dochters heeft een peperplant op haar kamer en daar mag ik pepers van plukken voor 30 cent per stuk. Dat vind ik een goede deal en bovendien moet je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 14/06/2020
Gerookte Zalm met Aardappelen, Eieren en[...]

Ingrediënten voor 4 personen: 800 gr aardappels zout en peper 8 eieren 2 el boter 2 el bloem 300 ml melk 1/2 groentebouillonblokje 2 el mosterd suiker 1 bosje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/06/2020
Spareribs uit eigen keuken

Het eten van spareribs is voor sommige mensen bijna een sport geworden. In een steakhouse kun je vaak 'onbeperkt spareribs' eten. Waarom is dat nou nooit met[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 14/06/2020
Kerrie Spitskool ovenschotel

Weer eens wat anders. Wij eten weleens spitskoolstamppot met kerrie en kaas erdoor. Nu dus los van elkaar en wat gehakt. Resultaat was zalig. Wel maak ik de[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 07/06/2020
Zoetzure kip

Je kan er ook een pot chicken tonight voor nemen, maar wat is lekkerder dan zelf maken. Je kan dan ook nog zelf tomatenketchup maken, maar ja dan ben ik toch[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 07/06/2020
Kip stroganoff

Vorige maand heb ik al de beef stroganoff uit de oven gepost. Vandaag de kip versie niet uit de oven, want dan was hij overgaar. Resultaat van deze versie is[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 07/06/2020
Kippenragout met gehaktballetjes

Ik wil niet zeggen dat je mij voor ragout wakker kan maken, maar ik vindt het toch wel erg lekker. In mijn "ik ga eens flink in het vooruit koken" heb ik ook[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 07/06/2020
Thaise groene curry met kip en sperziebonen

Een heerlijke curry of het echt thais is weet ik niet, maar lekker is hij zeker.. Ik grbuik kippendijen, want dat is nu eenmaal veel lekkerder maar als je[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl - 07/06/2020
Zomerdrankjes

Wij drinken thuis nooit frisdrank. Heel soms koop ik een fles biologisch sap. We zijn gestopt met dagelijks wijn drinken, alleen nog bij bijzondere[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 07/06/2020
Plaattaart met witlof, brie, walnoot en honing

Een hele simpele, heerlijke, zomerse plaattaart! Binnen een half uurtje staat deze vegetarische taart op tafel en in de tijd dat hij in de oven staat, maak je[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 07/06/2020
Makkelijke korma van linzen en spinazie

Jarenlang stond ‘ saag paneer ’, die heerlijke Indiase curry van spinazie, in het standaard kookrepertoire bij Huize Eerst Koken, maar er werd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl - 07/06/2020
Hapjes van Flammkuchendeeg

Van een pak "4 frische Flammkuchenböden" van tante Fanny kun je leuke hapjes voor bij het aperitief maken. De plakken zijn 17 x 27 cm en er passen twee plakken[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/06/2020
Gebakken Aubergines met Tijm-Honing dressing

Deze manier van aubergines bakken is me uitstekend bevallen. Eerst 2 uur in de melk en dan door een mengsel van meel en polenta. De plakken aubergines nemen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/06/2020
Citroenboter met zeezout

Boter met smaakjes vind ik echt heerlijk... Kruidenboter natuurlijk, of knoflookboter... Maar kennen jullie citroenboter? Ik combineer deze met zeezout en vind[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 07/06/2020
Bottenbouillon

De titel van het recept geeft natuurlijk al aan wat je in dit gerecht moet doen: bouillon trekken van botten! Wellicht doe je wel eens een schenkel in je[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 07/06/2020
Minestrone Primavera

Minestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl - 07/06/2020

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® v3 - Contact