recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Kipstoof

Een smaakvol en makkelijk stoofpotje van kippendijen, paprika, champignons en ui. Omdat ik vanmiddag het een en ander te doen had en manlief vanavond weer[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 19/09/2021
Sprotjes met frisse salade

Een lekkere frisse salade bij de zoute gerookte sprotjes Ingrediënten 1 bleekselderij (alleen het gele hart van de stronk) 1 bosje radijs 1 appel 1/2 citroen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/09/2021
Chili-Kip met scherp-zure Ananas

Het recept is uit het boek Bijzonder Simpel van Alison Roman. Ik maakte het voor minder personen, met 750 gr kip. Ingrediënten voor 6 personen. 2 kilo kip met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/09/2021
Perziktaart

Een heel lekkere taart en makkelijk te maken. Het deeg maken is een fluitje van een cent en je hoeft het niet uit te rollen, maar gewoon met je vingers over de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/09/2021
Tomaat-sperziebonensalade met kikkererwten,[...]

Dit recept uit de New York Times is met kikkererwten, maar kan ook met witte of andere bonen gemaakt worden. Omdat er nu verse maiskolven zijn, maakte ik het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/09/2021
Tapenade van zwarte olijven met ansjovis en[...]

Ingrediënten: 1 pot of blikje ontpitte zwarte olijven van 200 g 1 eetlepel afgespoelde kappertjes 12 ansjovis in olie, afgespoeld 2 of 3 teentjes knoflook,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/09/2021
Vleeswaren: Varkenshaas

Nu ik vanwege mijn hartafwijking weer iets méér moet letten op mijn zoutinname, is het kopen van 'gewone' vleeswaren ineens bijna niet meer mogelijk. Vrijwel[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 12/09/2021
Auberginerolletjes met ricotta-courgettevulling

Er is bijna niets leuker dan door de groentetuin te lopen, het een en ander te oogsten en er een heerlijke maaltijd van te maken en die dan in dezelfde tuin[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 05/09/2021
Salade met Ossenhaaspuntjes en Sugarsnaps

Ingrediënten: Dressing: 1 sjalot 4 el olijfolie 1 el sesamolie 2 el azijn 2 tl mosterd 2 tl ketjap manis 2 tl honing Salade: 400 g ossenhaaspuntjes 150 g[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/09/2021
Roodfruitsalade en gelei van verbena

In Frankrijk wordt vaak thee van verveine (verbena- ijzerhard) gedronken en vind je het in elke supermarkt. In Nederland heeft het merk Jacob Hooy de thee in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/09/2021
Lekker kippetje uit de  slowcooker

Experimenteren met de slowcooker blijft leuk. In de zomerperiode gebruik ik hem iets minder, maar toch staat hij nog meerdere keren per week aan. Naast[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 05/09/2021
Groene asperges met grote garnalen

Zomaar in een e-malbericht van een vriendin die weet dat ik graag lekker eet en het leuk vind om te kokkerellen. "Ik kwam dit recept 'Groene asperges met grote[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 05/09/2021
Venetiaanse  vis

Deze op Venetiaanse wijze bereide en geconserveerde vis kunt u enkele uren van tevoren maken en is dus ideaal voor een etentje. Ingrediënten: 1 kg kleine[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 29/08/2021
Biefstuk met Balsamicojus en heel veel groene[...]

Lekker veel groene groenten. Ingrediënten voor 4 personen: 4 biefstukken (à 150 g) 3 teentjes knoflook (geperst) 1 krop botersla 1 citroen 150 gram peultjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 22/08/2021
Basisrecept zuurdesembrood

Zuurdesem van 3 maand oud In een voorgaande post gaf ik het recept mee van mijn eigen zuurdesemstarter. Inmiddels is deze zuurdesemstarter reeds vele malen[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 22/08/2021
Worteltaart

Dit jaar heeft de echtgenoot voor de eerste keer wortelen in gemengde kleuren gezaaid met een mooie oogst tot gevolg. In het boekje "Maxi Cuisine" van juni[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 15/08/2021
Courgettechutney

Courgettegerecht nummer 3 op een rij. Gisteren aten we deze heerlijke bietencurry en sperziebonen en chutney is daar erg lekker bij. Maar ik was het vergeten[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 15/08/2021
Salade met gegrilde Abrikozen, Ham en Geitenkaas

Deze zomerse salade kan als een enkel gerecht worden gegeten of als een heerlijk bijgerecht. Ingrediënten voor 4 personen: 200 g verse, stevige abrikozen 120 g[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 15/08/2021
Tagliatelle met courgetteboter

Iedereen met een courgetteplant in de tuin kent het wel: op een gegeven moment kom je om in de courgettes en ga je op zoek naar een nieuw recept. Een van mijn[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 08/08/2021
Courgettemuffins met walnoten en botercrème

In de grote aanvoer van courgettes weer iets nieuws uitgeprobeerd: courgettemuffins! Het smaakt zo ongeveer als carrot cake, maar in plaats van oranje stukjes[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 08/08/2021
Mini Tartes Tatin met Paprika

Een heel lekker recept dat ik van het blog van mijn zus heb. Mijn taartjes zagen er niet zo mooi als die van haar, omdat de vulling bij het omdraaien uit het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/08/2021
Perziken met Whisky van Nigella Lawson

Een heerlijk zomers dessert van Nigella Lawson. Ingrediënten voor 6-8 personen: 700 (3 cups) milliliter water 700 (3 ½ cups) gram fijne suiker 250 (1 cup)[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/08/2021
Portobello gevuld met pruimtomaat en feta

Een heerlijk en gezond recept, wederom geïnspireerd door een recept van Pascale Naessens en uiteraard weer mijn eigen slinger aan gegeven. Je kan de gevulde[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 01/08/2021
Steak tartaar

Deze overheerlijke steak tartaar is gemaakt van fijngesneden rundvlees van goede kwaliteit gecombineerd met een crunch van norivel, sojavinaigrette en[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 01/08/2021
Koek met zomerfruit en kokos

Als je 's morgens met iemand zwemt die ook erg van koken en bakken houdt, praat je daar automatisch veel over. En krijg je extra zin om weer eens iets te[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 01/08/2021
Perziken met Gember, IJs en Bladerdeeg

Een heel lekkere combinatie, perziken met stem- of bakgember. Ingrediënten voor 4 personen 3 perziken 4 stukjes stemgember (fijngehakt, op siroop) 1 theelepel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/08/2021
Tapas (Pintxo's) met Rosbief en Chimichurri

Ingrediënten voor 4 personen: 0.5 teentje knoflook 0.5 rode ui (grof gehakt) 3 bosjes platte peterselie 0.5 bosje oregano 8 eetlepels olijfolie 2 eetlepels[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/08/2021
Tapas met Geitenkaas, Basilicum en Zongedroogde[...]

Ingrediënten / voor 12 stuks: 12 kleine sneetjes granenbrood 150 g verse geitenkaas volle eetlepel citroensap 1 theelepel gehakte verse basilicum 12 verse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/08/2021
Moorse Kip van Sergio Herman uit zijn boek Mijn[...]

Ingrediënten Voor 4 personen: 1 hele kip (liefst biologisch) Fijn zeezout en versgemalen zwarte peper 1 eetlepel + 1 theelepel ras el hanout 100 ml + extra[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/08/2021
Fakkel van varkenshaas en ontbijtspek

Sinds enkele jaren duiken ze in het zomerseizoen overal op: Fakkels. En dan bedoel ik niet die toortsen voor in de tuin, maar de gewikkelde speklap om een[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 01/08/2021
Kokoscurry met kip, peultjes en tuinbonen

Mijn schoonmoeder is dol op peultjes. Een paar jaar geleden namen wij de groentetuin van mijn schoonouders over en sindsdien kweek ik speciaal voor haar ieder[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 25/07/2021
Zalmfilet met Soja en geblakerde Lente-ui

Ik maakte het voor 1 persoon. Simpel, snel te maken en lekker. Ingrediënten 4-8 personen: 6 lente-uitjes 1 kg zalmfilet met vel 60 ml olijfolie, plus 3 el 60[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/07/2021
taart met pistachebavarois en frambozen

De laatste tijd heb ik meerdere keren gebakken maar ik heb het nagelaten om erover te posten. Waarom weet ik zelf niet. Misschien niet zoveel zin? ???? Nu[...]

Bron: creaymme.blogspot.com - 18/07/2021
Roodfruitsalade met rode port en anijsroom

Een heel lekker en makkelijk gerechtje van Bianca Janssen voor 24Kitchen. De anijs door de crème fraîche geeft er een verassende smaak aan. In het recept staan[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/07/2021
Mapo Tofu

Dit is het tweede mapo tofu recept op dit blog en deze keer vond ik het heel lekker, zelfs mijn tofu-hatende gast vond het lekker. Ik had wel meer gehakt en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/07/2021
HapSnap - Tosti-Ei

Regelmatig post ik in mijn eetdagboek op Facebook of op Instagram foto's van mijn maaltijden. Soms krijg ik dan de vraag hoe ik een bepaalde maaltijd heb[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 18/07/2021
HapSnap - VlaFlip

Dit jaar was de rabarber er al vroeg en konden we er al in april van genieten. Héérlijk vind ik het, en mijn vriezer zit dan ook helemaal vol met bakjes[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 18/07/2021
Kokossoep met Chinese kool, paprika en[...]

Een goed gevulde soep als avondmaaltijd? Dat kan gewoon. Met deze heerlijke maaltijdsoep met veel groenten en een eenvoudige bereiding zet je een compleet[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 11/07/2021
Slakken?

De vele regen van dit jaar zorgt voor nog meer slakken dan vorig jaar, terwijl ik toen al dacht wat veel! Mijn kleine moestuintje was zo'n zielig, aangevreten[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 11/07/2021
Eet Lekker Mee (18)

Na alle coronaregels vandaag weer voor het eerst dit jaar, een Eet lekker Mee. Aangeboden aan een lief stel die in een moeilijke periode in hun leven zit. Het[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 11/07/2021
Rabarbersiroop

Met een grote rabarberplant in de tuin probeer je zo af en toe weer eens iets nieuws. Nadat ik iemand een paar stengels rabarber had gegeven, appte ze mij wat[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 11/07/2021
Perzikpakketje met ijs

Mijn ideale toetje bestaat uit iets warms met iets kouds. Dus toen ik dit recept in de Boodschappen zag staan, wilde ik het meteen maken. In de Boodschappen[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 11/07/2021
Homemade Aardbei Jam

Aardbeien Jam Nu de zomerkoninkjes weer volop te krijgen zijn, Ga ik maar weer eens aardbeienjam maken Het is zo simpel....en je weet wat erin zit Puur[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 11/07/2021
Krokante kip met Ananassalsa

Een lekker borrelhapje of maaltijd met rijst en sugarsnaps Ingrediënten voor 4 pers. 1 eetlepel Thaise rode currypasta of 0.5 theelepel chilipoeder 1 limoen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/07/2021
Tagliata con aglio e peperoncino - Biefstuk met[...]

Ingrediënten voor 4 pers.: 1 venkelknol 40 gram rucola 20 gram Parmezaanse kaas (geschaafd) 600 gram biefstuk, ribeye, entrecote of bavette 4 eetlepels[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/07/2021
Gevulde Tomaatjes uit de oven

Ingrediënten voor 4 pers. 16 kleine trostomaten of cherry-/kerstomaatjes 1 eetlepel olijfolie 2 ansjovisfilets (fijngesneden) 1 eetlepel kappertjes 0.5 bosje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/07/2021
Gebakken feta met linzen, chili en kruiden

Supereenvoudige romige feta-recept met zoete rode ui en pittige chili. Ingrediënten: 200 gr feta ½ rode ui, fijngesneden 1 rode peper, fijngehakt 2 el[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/07/2021
Tomatencompote van Sergio Herman

De tomatencompote van Sergio Herman is een heerlijk basisrecept. Je kunt de compote in allerlei gerechten gebruiken. Deze tomatencompote is echt heerlijk van[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 04/07/2021
Groentegerecht van courgettes, aubergines,[...]

Geïnspireerd door een recept van Pascale Naessens (tian van mozzarella, courgette, aubergine en tomaat) gecombineerd met een recept van Sergio Herman ([...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 04/07/2021
Vlierbloesemijs

Een keer per jaar maak ik vlierbloesemsiroop en dit keer wilde ik er nog wat mee doen. Dat werd onder andere dit makkelijke vlierbloesemijs. Het ijs is erg[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 04/07/2021
Jeanne`s Komkommer Salade  met Kaasblokjes

Jeanne`s Komkommer Tomaten Salade met Kaasblokjes Ik heb jaren geen komkommer gegeten..... Als ik het at bleef ik 3 dagen komkommer eten Het brak me iedere[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 04/07/2021
Tjap Tjoy

Tot twee keer toe probeerde ik Tjap Tjoy te maken in mijn slowcooker. Toch vond ik het resultaat beide keren teleurstellend. De groenten werden een grijze[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 04/07/2021
Runderwang uit de slowcooker

Voor het eerst in mijn leven bereidde ik onlangs runderwang. Mijn slager had het in de aanbieding en 'nieuw vlees' heeft altijd mijn interesse. Bij Masterchef[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 04/07/2021
Tortellini met knoflooktomatensaus en burrata

Ik heb de zomer in mijn bol, sinds ik gisteren mijn laatste tentamen heb afgerond vier ik feest. Ik moest en zou heerlijk koken om deze reden, en zo[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 04/07/2021
Tapa Tonijn uit Galicië

Een frisse tonijnsalade zonder mayonaise. Ingredienten: 1 blikje tonijn of bonito in olijfolie 6 ansjovisfilets 1 piquillo peper, of een Spaans pepertje 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/06/2021
Pittig Kipgehakt in Slablad

Weinig werk en groot resultaat, deze niet-zo-traditionele 'laab' * is de onofficiële late-avond maaltijd van een groot deel van het Bon Appetit personeel.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/06/2021
Merguez of Chorizo met Halloumi en geroosterde[...]

Uit Nigella Express, dus geen moeite, wel lekker. Ik had hier lams- en kippen merquezes van de Marokkaanse slager en chorizo worstjes van de Spaanse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/06/2021
Basis-gehaktballen uit de airfryer

Hoewel ik dól ben op gehaktballen, vind ik het lastig om zelf goede grote gehaktballen te maken. De kleine snackballetjes gaan prima, maar die echte ouderwetse[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 27/06/2021
Zonde, een gemiste kans, zonde in de betekenis

Zonde. Zonde, een gemiste kans, zonde in de betekenis van jammer het nieuwe is er weer vanaf. Toch zonde van je tijd. Een zonde om dat te laten liggen!!![...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 27/06/2021
Broodschoteltje met Appel en Rozijnen

Broodschoteltje met Appel en Rozijnen Wie kent het niet? Een ouderwets gerechtje, maar echt lekker Heb je veel brood? op deze manier kun je het mooi weg werken[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/06/2021
Hartige Broodpudding met Bimi en Panchetta

Hartige Broodpudding met Bimi en Panchetta Broodpudding....maar dan hartig i.p.v zoet En het smaakt lekker en je komt ook van je oude brood af Ingrediënten: 4[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/06/2021
Zwitsers Broodschoteltje

Zwitsers Broodschoteltje Broodschoteltjes kende ik eigenlijk de zoete variant Maar de hartige smaakt minstens zo lekker Je kunt met de vulling heerlijk[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/06/2021
Over Bietjes......

Bietjes... De rode winterbiet is deze maand volop verkrijgbaar. Je kunt hem zowel gekookt als rauw in de supermarkt aantreffen. De gekookte exemplaren kun je[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/06/2021
Bieten Salade met Feta

Bieten Salade met Feta Ingrediënten 2 personen 500 gram gare rode bieten 75 gram veldsla handje walnoten 1 appel 50 gram feta scheutje olijfolie 1 eetlepel[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 20/06/2021
Zoete kaastaart uit Ibiza, met Anijszaad en Munt

Flaó-recept is typisch van het eiland Ibiza en wordt bereid bij elk belangrijk feest. Met Allerheiligen, wordt deze kaastaart, samen met panellets, beignets en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/06/2021
Oranje Paprika's gebakken met Ansjovis

Je kunt ook andere kleuren paprika's of puntpaprika's nemen, alleen vandaag niet want 'we' schijnen de oranjekoorts* te hebben. Aperitief voor 4 personen: -[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/06/2021
Eiertartaar

Hugh schrijft: Dit lekker pittige mengsel is vernoemd naar de bekende tartaarsaus, omdat de ingrediënten hetzelfde zijn. Wel heb ik de hoeveelheden aangepast,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/06/2021
Recept Aardbei ijs

Ingredienten: 1 Cup slagroom ½ cup Gecondenseerde melk 300 gram aardbeien ¼ cup suiker Benodigdheden: Garde Plastic kom Spatel Plastic container met[...]

Bron: brownyscakes.blogspot.nl - 20/06/2021
Tomaten-paprika-risotto met courgette en[...]

Een tomatenrisotto heb ik al eerder gedeeld, maar deze is weer helemaal anders en nog lekkerder. Dit keer heb ik geen verse tomaten gebruikt, maar een eetlepel[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 13/06/2021
Spaghetti à la crème met spinazie

Een eenvoudige maar smakelijke en snelle spaghettimaaltijd uit de Boodschappen van mei dit jaar. 250 gr spaghetti 2 el olijfolie 1 kleine ui, gesnipperd 2[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 13/06/2021
Gestoofde Venkel

Gestoofde Venkel Dit is een van de lekkerste manieren om venkel te bereiden. Gestoofde venkel is lekker zacht en heeft heel veel smaak. Het is lekker een[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 13/06/2021
Venkel salade

Venkel Salade Rauwe venkel kun je prima zo eten. Snijd de groente fijn en combineer tot een frisse salade met stukjes niet al te zoete appel en mandarijn en[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 13/06/2021
Aubergine uit Sardinië

Aubergines uit Sassari, Sardinië: heel gemakkelijk en zijdezacht. De mirinzana in forru, de aubergine uit de oven, is zo lekker dat het een eigen lied heeft[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/06/2021
Tuinbonensalade met artisjok en pecorino

Het is de tijd voor verse tuinbonen en artisjokken. Buiten de tijd zijn diepvries bonen en artisjokken op olie uit een potje ook heel lekker. Ingrediënten voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 13/06/2021
Zuurdesempannenkoek

Ja, met de zuurdesemstarter was ik al gauw vertrokken voor een aantal broden ... en nu ook pannenkoeken dus ! Mijn starter staat ondertussen in de koelkast en[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 13/06/2021
Parel Couscous met Geroosterde ,Tomaten Rode Ui[...]

Parel Couscous met Geroosterde Tomaten ,Rode ui en Apetina Kaasblokjes in Olie Ingredienten: 250 gram cherrytomaten , doormidden gesneden 1 theelepel. suiker 1[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 06/06/2021
Aardbeien en rabarber-galette

Ingrediënten: 200 gram aardbeien200 g 200 gram rabarber200 g limoenzeste (van een biolimoen) 40 gram suiker40 g 2 el maizena 1 el mascarpone 2 el amandelmeel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/06/2021
Broodje Makreel Kebab

Aan de Turkse kust is balık ekmek de tegenhanger van de alomtegenwoordige kebab. Ondernemende vissers in Istanbul besloten hun waren zelf, zonder tussenhandel,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/06/2021
Gehaktbrood met ham en kaas

Toen ik een poosje geleden bezig was met het maken van de 'cordon bleu stammetjes' , bedacht ik me dat een heel gehaktbrood met ham en kaas ook wel eens lekker[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 06/06/2021
Bresaolarolletjes met gerookte Knoflook en[...]

Een recept van Janneke Philippi voor Delicious. Ik vind het knap hoe ze voor allerlei tijdschriften en haar kookboeken steeds weer leuke recepten bedenkt.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/05/2021
Nigella's rabarber fool

Ingrediënten voor 8 personen 1 kg rabarber, schoongemaakt en grof gehakt 300 g vanillesuiker 500 ml slagroom Verwarm de oven voor op 190 ° C Bereiding:[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/05/2021
Koolhydraatarme babi pangang met witte kool

Het recept van deze babi pangang lijkt erg op het recept van de ajam pangang dat ik onlangs op mijn blog plaatste. De basis is min of meer hetzelfde, maar dit[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 30/05/2021
Wat schaft de pot - 2

In februari blogde ik voor het eerst met wat de moestuin schaft. Nu voor de tweede keer. In de winter is vers eten van de moestuin altijd een uitdaging. Zeker[...]

Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com - 30/05/2021
Van zuurdesemstarter naar[...]

Ik startte vorige week met het maken van zuurdesembrood! Na veel speuren op het internet, koos ik een goed recept voor een zuurdesemstarter. Hierna[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 30/05/2021
Rabarberflappen

Geleend van Dagelijkse kost :) Rabarberflappen (5 stuks) Bereiding 1 appel + 3 stengels rabarber + 75 g witte suiker + 1 eetlepel maïszetmeel (of[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 30/05/2021
Broccolisalade met gerookte kip en[...]

In 2014 deelde ik dit recept voor deze salade al eens met broccoli en bloemkool. In dit recept heb ik nu de bloemkool weggelaten en de ham vervangen door[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 23/05/2021
Snijbonen met Boter en Knoflook

I ngrediënten: 500 g snijbonen 2 teentjes knoflook, fijngesneden klontje roomboter 1 eetlepel koolzaad- of olijfolie Bereiding: Snijd de zijkanten van de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/05/2021
Vis in Knoflook-Olijfboter

Eenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/05/2021
Gevulde mini paprika's

Tegenwoordig zijn bij vrijwel alle supermarkten naast gewone paprika's ook kleine paprikaatjes te koop. Lekker én gezond! Ik vulde ze met gehakt, roomkaas en[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 23/05/2021
Penne met Raapsteeltjes en verse Tomaatjes

Mijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/05/2021
Eenvoudige snoeptomatensoep uit de slowcooker

Onlangs kocht ik in een opwelling een bak met een kilo snoeptomaten. Toen de bak er een paar dagen later nog net zo stond, realiseerde ik me dat ik die[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 16/05/2021
Koolhydraatarme pittige ajam pangang (uit de[...]

Vrijwel iedereen kent de 'babi pangang' van een bezoek aan de Chinees. Babi betekent varkensvlees. Ajam betekent kip, en dat betekent dus dat er kip gebruikt[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 16/05/2021
Tomatensoep met groenten en ballen

Eerst heb je een basis tomatensoep. Dan wordt het een tomaten-groentensoep. Vervolgens maak ik een extra gevulde maaltijdsoep met gehaktballen. Met de basis[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 16/05/2021
Hartige taart van broccoli en zalm

Een hartige taart is altijd een traktatie en kan met allerlei ingrediënten samengesteld worden. Restjes kunnen eenvoudig verwerkt worden. Zowel vele soorten[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 16/05/2021
Naan met groente en gebakken witte kaas

Makkelijk, snel en vegetarisch! Het recept komt uit de Allerhande van april 2021. Eigenlijk is het met feta maar niet iedereen in dit huishouden vindt dit[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 09/05/2021
Tajine van Kip en Gekonfijte Citroen

Tajine van Kip en Gekonfijte Citroen Tajine' of 'tagine' is zowel de naam van het gerecht als van de pan waarin het traditioneel wordt gemaakt. Geen tajine in[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 09/05/2021
Peperonata uit de pan

Je kunt peperonata als bijgerecht bij vlees of vis eten, of gewoon als zelfstandige hapje met brood erbij of op een broodje met bijvoorbeeld ham of kaas..[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/05/2021
Cordon bleu stammetjes

Ham en kaas maken een stukje vlees nóg lekkerder. Zelf een cordon bleu maken van kipfilet of varkensfilet vind ik leuk, maar bij mij loopt dan heel vaak de[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 09/05/2021

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Contact