recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Groente patties

Ik vond dit recept op internet, handig nu er zoveel courgettes zijn! Even wat werk, maar ze zijn erg lekker. 300 g courgette 200 g wortel 150 g aardappel Deze[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 17/09/2023
De Gehaktballen van het team van De Librije

Sinds ik deze gehaktballen in het jaar ??? maakte (de prijs per persoon was € 1,40) is dit men standaard recept. Met half om half gehakt kan het ook. Dat[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/08/2023
Eet Lekker Mee (50)

De 50ste ELM hier in Kleine Huisjes! Samen met leuke gasten. Menu: Watermeloen met pit Rillettes met venkelzoetzuur en Tuinpesto Courgettemuffin met[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 14/08/2023
Eet Lekker Mee 51

De Badmintonclub wilde komen eten. Met 11 personen. Eigenlijk is dat teveel, maar bij hoge uitzondering stemde ik toe. Met ons erbij 13. De tafels achter[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 14/08/2023
Epische Zomersalade van de BBC

Perfect voor barbecues en buffetten, deze epische salade is een montageklus van prachtige ingrediënten - koken is niet nodig. Serveer hem met lamskebab voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/08/2023
Macaroni met ham en kaas

Wat wil jij eten, vroeg ik aan mijn gast. Macaroni met ham en kaas. Ik kan mij niet herinneren dat ik dat ooit gegeten heb. Ook in mijn ouderlijk huis niet,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/08/2023
Curry uit Nepal

In april ben ik teruggekomen van twee maanden Nepal. Een onvergetelijke ervaring waar ik dezer dagen vooral veel terugdenk aan mijn wandeltocht rond de[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 30/07/2023
De originele Cobb salade

De Cobb salade is één van de grote klassieke Amerikaanse maaltijdsalades: De Waldorf salade die voor het eerst geserveerd werd in het Waldorf Astoria Hotel in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/07/2023
Wrap met muhammara, gerookte zalm, roerei en[...]

Zin in een lekkere lunch. Besmeer eens een wrap met muhammara en eet 'm met gerookte zalm en roerei. Heerlijke combinatie. Ingrediënten: 1 grote wrap muhammara[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 16/07/2023
Zomerstamppot Snijbonen en Saucijzen in[...]

De Limburgse Janneke Philippi maakte deze stamppot met streekproducten voor het blad Delicious. Was lekker hoor, vooral voor een minder zonnige zomerdag.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/07/2023
Gado Gado rolletjes

Dit recept voor knapperige, rijstpapierrolletjes van kookboekauteur en receptontwikkelaar Lara Lee is een interculturele twist op twee streetfoodiconen, de ene[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/07/2023
Griekse Orzo Salade met Feta

Dit recept heb ik van de Griekse site My Greek Dish. Ik had verwacht dat de pastasoort orzo moeilijker verkrijgbaar zou zijn, maar het ligt gewoon bij mijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/07/2023
Eet Lekker Mee (49)

Een supergezellige ELM-avond! Menu: Watermeloen met pit Rillettes met zoetzuur van venkel en Oost Indische kers-dressing daarbij homemade brood, spelt en een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/07/2023
Spaghetti met Snijbiet

Begin april heb ik snijbiet gezaaid en het is nu oogstbaar. Ik vind het zo'n mooie groente. De stelen smaken licht naar biet en het blad lijkt wat op spinazie.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/07/2023
Hollandse Haringsalade met Bietjes

Heerlijke zomerse maaltijdsalade met nieuwe haring. Staat in een mum van tijd op tafel. Aantal 4 personen Tijd 25 minuten . Wat te drinken bij haringsalade?[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/07/2023
Albondigas (Spaanse gehaktballetjes)

Ingrediënten: • 400 g gemengd gehakt • ½ tl gemalen kruidnagel • 1 tl gerookte-paprikapoeder • 1 bosje platte peterselie,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/06/2023
Salade van Makreel, Spek en Aardappelen (Nigel[...]

Het heeft vrijwel de hele dag geregend en de tuin is er zichtbaar dankbaar voor, alles staat er weer frisgroen bij. Gelijk had ik zin in iets anders dan de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/06/2023
Spitskoolsalade  met Mango

Mijn zus schreef in haar blog dat ze deze salade uit het rijdschrift Koken en Genieten lekker vond; reden genoeg voor mij om hem ook te maken. Dus het door[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/06/2023
Duivelse kippendijtjes

Ingrediënten voor de c oscette di pollo al diavolo : • 4 kippendijen • peper en zout • olijfolie • 2 teentjes knoflook •[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/06/2023
Eet Lekker Mee (48)

Eet Lekker Mee diner op de derde dinsdag van de maand, met gezellige gasten. Gestart met smaakvol hapje: Gebakken peer met plantaardige Dodoni feta,[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 21/05/2023
Dresdner Eierschecke

Meestal begin ik een blog met een korte omschrijving - maar in dit geval kreeg ik een keiharde opdracht: als je naar Dresden en de Lausitz gaat moet je[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl - 21/05/2023
Kroningsquiche Charles III

Als je echt het gevoel wilt hebben dat je aan het dineren bent alsof je deel uitmaakt van The House of Windsor, moet je serveren wat koning Charles III,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Jamie Oliver's Coronation Chicken voor King[...]

De originele Coronation Chicken, de kronings kip-kerriesalade uit 1953 heb ik hier beschreven. Jamie maakt er nu een modernere en lichtere versie van. Jamie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Traybake met Garnalen, Tomaatjes, Spinazie en[...]

Portie voor één persoon Garnalen met tomaatjes, spinazie en feta uit de Bakplaatbijbel Delicious schrijft: 'Dit recept uit Janneke's kookboek Bakplaatbijbel is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Snelle salade van Artisjokharten, Meikaas en[...]

Een super lekkere salade die mooi is om te zien met al die lichtgele en lichtgroene kleuren en kan dienen als hoofdmaaltijd met een paar gegrilde[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/05/2023
Crostini met Avocado-Wasabipasta en Gerookte[...]

Een sushi geïnspireerde crostini. Lekker en snel te maken. Ingrediënten voor 4 personen: 1 kleine rijpe avocado, schoongemaakt scheutje citroensap wasabipasta[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/05/2023
Kipmuffins

Deze heerlijke muffins van kaas en kip zijn héél eenvoudig om te maken. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en de oven doet het meeste werk. Ik vind het[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 07/05/2023
Warme gekookte Bietjes met zilveruitjes en/of[...]

Rode bietjes, zoals vroeger thuis staat bij dit recept op het blog van de K van Koken. Ik kan het mij niet herinneren en ik geloof dat wij zelden of nooit[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/04/2023
Spareribs uit de oven (Portugees)

Entrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/04/2023
Tomaten-vleessaus uit de slowcooker

In dit recept gebruik ik twee soorten vlees. De structuur van beide vleessoorten is anders en dat proef je ook goed terug. Ik vond het erg lekker, ik ben[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 30/04/2023
Appelchutney

Ik had nog veel appels liggen, sommige werden al wat rimpelig, dus gauw verwerken. Het werd chutney. Ik vond een recept op internet en paste het aan naar wat[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 23/04/2023
Eet Lekker Mee (47)

Bij deze ELM de oudste gast ooit mogen ontvangen, een dame van 88 jaar! Een heel enthousiast gezelschap, voor een aantal de allereerste kennismaking met[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 23/04/2023
Luikse Salade

Dit is zo'n klassieker die ik heel regelmatig maakte, maar zo te zien de laatste 10 jaar niet meer. Anders had die wel op dit blog gestaan. En het smaakte nog[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/04/2023
Kip met Gnocchi uit de oven

Oorspronkelijk is dit recept uit het tijdschrift Koken & Genieten met aardappels. De tijd die je met de aardappels kwijt bent is 20 minuten koken, beetje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/04/2023


Hummus van gedroogde kikkererwten

"Het verschil tussen hummus met gedroogde kikkererwten en hummus met kikkererwten uit blik Omdat ik al regelmatig hummus heb gemaakt van kikkererwten uit blik[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 23/04/2023
 Pulled zalm met granaatappelsalade en Thaise[...]

Bron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 23/04/2023
Salade met Kip en Avocadodressing

Salade met Kip en Avocadodressing Voor de avocadodressing: 1 rijpe avocado 1 eetlepel verse korianderblaadjes 1 eetlepel verse peterselie 1 teentje look 0,5[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 09/04/2023
Avocado spread/dip

Op een gezellige avond bracht een van de gasten, een Canadese, dit gerecht mee, ze noemde het avocado pie. Het was bedoeld om de nacho's erin te dippen, maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/04/2023
Eet Lekker Mee (45)

Een extra ELM voor jarige buurman. Het menu was: Welkomstcocktail Hibiscus Rillettes met venkelzoetzuur, komkommer en peterseliecashew-dressing Portobello en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/04/2023
Chinese Paprika met Biefstukreepjes

Paprika met kip of vlees Aziatische ingrediënten: Qing jiao rou si / 青椒炒肉絲 heet dit klassieke gerecht uit de Chinese keuken: geroerbakte groene paprika met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/04/2023
Catalaanse Spinazietaart

Geïnspireerd op de Catalaanse coca, een soort pizza. Om het makkelijk te maken wordt hier bladerdeeg gebruikt. Ingrediënten voor 2 personen 1 rol vers[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/04/2023
Eet Lekker Mee (43)

Het is het laatste weekend van de Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland . Eerst naar twee locaties, Anne Wine in Kloosterburen, waar we met onze gasten Jan[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 26/03/2023
Eet Lekker Mee (44)

Volle bak vandaag, heel gezellig. Wel vergeten foto's te nemen van hoofdgerecht. Dit was het menu: Bloemkool ‘couscous’ met radijs, komkommer en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 26/03/2023
Zoet/zoute sneetjes stokbrood

Ingrediënten: Stokbrood Pindakaas Karamelsaus* Zoute pinda's Druiven Maldon zoutvlokken Bereiding: Rooster of gril de sneetjes stokbrood Meng in een kommetje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Tamago Sando met lachend ei

Sando met ei à la Konbi is een heerlijk Japans broodje eiersalade van chef-koks Akira Akuto en Nick Montgomery van het in LA gevestigde Konbi. Er is over[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Italiaans schuimlaagje voor op de koffie

De cremina voor koffie: Het is zeker een grote klassieker van de Napolitaanse en Salerno-traditie, zozeer zelfs dat het hier niet alleen een thuisritueel is:[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Appeltaartje uit de hetelucht friteuse

Een restje van het deeg van de Holtkamp appeltaart had ik nog in diepvries liggen. Een goed idee om een voorraadje deeg te hebben, zo kan ik bij een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Aperol met Gin-Tonic

Aperol, Gin-Tonic en partje citroen (die zie je vreemd genoeg niet op de foto) Vanmiddag nog heerlijk in de zon in de tuin gezeten en meteen krijg je het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/03/2023
Stamppotje met Wilde kruiden

Groente erg duur? Dan maar een Stamppotje Rieks Leegtebos. Zo heet het bosje achter ons huis. Onder de laag van bruine blaadjes komen al allerlei mini-plantjes[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 12/03/2023
Gestoomde Broccoli met[...]

Voldoende voor 350 tot 500 gr broccoli. Stoom broccoli. Smelt in pannetje 75 gr boter, 2 tl dijonmosterd en sap van een halve citroen op matig vuur. Klop alles[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
Hartige taart met Rode kool, Appel,[...]

Het is eigenlijk geen hartige taart, want het heeft geen bodem. Het lijkt een taart omdat er een raster van bladerdeeg over heen ligt. Bereidingstijd: 60[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
Spaghetti met Napolitaanse pesto

Spaghetti met Napolitaanse pesto, recept van Marisa Laurito Voor de Napolitaanse Marisa Laurito, actrice, zangeres en tv-persoonlijkheid, is eten een serieuze[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
 No Knead Bread (niet kneden brood) met kaneel[...]

Dit zeer gemakkelijke niet kneden kaneel rozijnenbrood heeft een stevige en krokante korst en is zacht aan de binnenkant. Het recept kwam voorbij op Instagram.[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 12/03/2023
Thaise curry met Ananas, Lychees en Kant en[...]

het gerecht hoort veel roder te zijn door de rode currypasta, maar omdat mijn gast heel veel van Aziatische gerechten met fruit houdt, maar niet zo van pittig,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/03/2023
Siciliaanse Kip - Pollo alla siciliana met[...]

Ze zijn er weer, de donkerrode bloedsinaasappels uit Sicilië. Ze worden zowel in zoete gerechten als in hartige gerechten gecombineerd, zoals in salades met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/02/2023
Hollandse Appeltaart van Holtkamp

Ingrediënten voor de harde Wener; het "1-2-3 deegje". 150 gram basterdsuiker 300 gram boter op kamertemperatuur 450 Zeeuwse bloem of desnoods patentbloem (maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/02/2023
Zoete kussen uit Sicilië

Onlangs dronken wij bij Kaldi een heerlijke koffie met daarbij een Dolce Bacio , een 'zoete kus', die het midden houdt tussen een koekje en een klein gebakje.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/02/2023
Romige prei-mosterdsoep

Jullie hebben de laatste periode misschien wel gemerkt dat ik een beetje van de 'eenvoudige recepten' ben geworden. Nu is daar natuurlijk helemaal niets mis[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 19/02/2023
Eet Lekker Mee (41)

Nog een kleine ELM op verzoek met buren. Heel erg leuk! Menu: Rillettes op ingelegde venkel met komkommer en dille-olie, met heerlijk homemade brood Broccoli[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 12/02/2023
Zuurkoolstamppot met Appel, Kaneel en Bruine[...]

De foto is niet bepaald Instagramwaardig, maar deze niet zo gewone zuurkool is erg lekker. Het recept is van Albert Heijn en heeft 345 waarderingen met 5[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/02/2023
Witlofsalade met Sinaasappel en Kip

Ingrediënten voor 4 personen: 500 gr kipfilet 5 el olie 1 tl paprikapoeder 1 tl gedroogde oregano zout en peper Salade: 2 sinaasappels 2 el honing 3 stronkjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/02/2023
Kipfilets op Normandische wijze

Op Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/02/2023


Zuid-Korea: Bulgogi en Zuid-Sudan: Baseema

Voor Zuid-Sodan en Zuid-Korea koken we respectievelijk een hoofdgerecht en een dessert. Bulgogi is een typisch Zuid-Koreaans gerecht. Bulgogi betekent[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 12/02/2023
Zoete aardappel met krokante Kikkererwten uit[...]

Ik heb een kleine heteluchtfriteuse van de Lidl. Deze gebruik ik zelden voor een complete maaltijd. Wel vind ik hem handig om een gebakken visje, een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/02/2023
Appel-kwark-pannekoeken

Dit ontbijtgerecht uit de serie Allerhande recepten is erg lekker. 100 g tarwebloem snufje zout 2 el ongezoete appelmoes 100 ml sojamelk 100 g plantaardige[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 29/01/2023
Sojakwark met havermout en appelcompote

Een ontbijtje uit de Allerhande serie. Een heerlijke combinatie met de zelfgemaakte appelcompote en daar dus altijd iets meer van maken. Blijft wel een week[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 29/01/2023
Quiche met Peren, Salie en Fontina

Quiche met speltmeel Quiche met kant en klaar deeg. Ingrediënten voor 6 à 8 porties: Voor het deeg: 300 gr (spelt)meel of bloem 150 gr koude boter in blokjes 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 29/01/2023
Toegeeflijke Vegetarische Goulashsoep

Toegeeflijk, want toegegeven, het is helemaal geen goulashsoep. Maar het heeft wel paprika, paprikapoeder en karwijzaad. In plaats van kikkererwten kun je[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 22/01/2023
Andijviestamppot met Kwarteleitjes en[...]

Andijviestamppot met kwarteleitjes en mosterdsaus Andijviestamppot met kwarteleitjes en (veel) mosterdsaus Ik weet niet meer of het Paul was of zijn zoon Kas,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 15/01/2023
Knapperige Salade met Druiven, Gorgonzola en[...]

Ingrediënten: 1 krop romaine sla of 2 st. baby romaine 1 trosje pitloze witte druiven 1 trosje pitloze zwarte druiven 150 g pikante gorgonzola kaas 4 plakjes[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 15/01/2023
Baskische Roereieren met Paprika en Chorizo

En nog had ik na de feestdagen aangesneden paprika's in groentela liggen. Hier kan je deze makkelijke en lekkere roereieren van maken. Ik maakte voor mijzelf[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 08/01/2023
Snel gebakje

Soms is alles ineens op, vooral hier de koekjes. Ik heb namelijk een cookie-monster in huis. Dan komt er straks iemand op de koffie. Zelf koekjes bakken vind[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 01/01/2023
Sandwich  Raclette

Als je niet iemand bij de hand hebt die bij de open haard een raclette kaas voor je smelt, of als je niet uitgenodigd bent bij mensen met een gourmetstel (of[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 01/01/2023
Zalm in Escabeche

In 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/12/2022
Aardappelpitta uit Puglia

Pitta di patate salentina – een recept uit Puglia Aardappelpitta is een typisch gerecht van de Apulische culinaire traditie, met name van Salento. De[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/12/2022
Pasta met Ragout van gedroogd Eekhoorntjesbrood[...]

Haar moeder komt uit Brazilië, ze groeide op in Italië en haar grootvader woonde in Mexico. Ottolenghi protégé Ixta Belfrage combineert haar achtergrond met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/12/2022
Traditionele Schotse Chranachan

Traditionele Schotse Chranachan ..... Dit dessertje is zo gemaakt Echt een receptje voor Kerst Het ziet er ook lekker uit Lijkt een beetje op Eton Mess Alleen[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl - 11/12/2022
Cheesy Paddenstoelen Galette

Ingrediënten voor 8 personen Deeg 250 gr meel 1 tl. zout 170 gr. koude boter, in stukjes 1 el. appelazijn of witte wijnazijn Vulling 500 gr champignons 3 grote[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/12/2022
Salade met gebakken Peer en Geitenkaas

Een heel lekkere salade. Een kerstsuggestie van de Coop. Ingrediënten 4 personen 25 gram boter 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 grote peren in de lengte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/12/2022
Gemarineerde Gerookte Zalm

Eenvoudig en heel lekker recept dat Bart van Olphen, je weet wel, die ook met Jamie Oliver werkt, een recept dat hij creëerde voor de Kerst. Ingrediënten:-[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/12/2022
Eet Lekker Mee (38)

Een Eet Lekker Mee avond tussendoor op verzoek. Amuse: Een geroosterde kastanjechampignon gevuld met paprika-walnootpesto November staat van oudsher bekend als[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 04/12/2022
Gebakken Knolselderij met Peperroomsaus

Een heel smakelijk recept uit het nieuwe boek van Janneke Philippi VEGA. Ingrediënten 25 g boter 1 el olijfolie 1 kleine knolselderij 1 sjalotje 1 el groene[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 04/12/2022
Perentaart op Gemberkoekjesbodem met Slagroom[...]

Een verrukkelijke frisse, niet zo machtige taart en heel gemakkelijk te maken. Het recept is bedoeld voor een langwerpige vorm met uitneembare bodem. Ik heb[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 04/12/2022
Pompoenkruidnoten

100 g pompoen, grof geraspt en 5 min. gestoomd 60 g plantaardige boter 85 g bruine suiker 1 tl koekkruiden Meng bovenstaande ingrediënten met de staafmixer.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 27/11/2022
Salade met Kaki’s, Rauwe Ham, Witlof en Walnoten

Als ze rijp zijn, worden ze zo zacht dat ze inzakken als je ze aanraakt en dan zijn ze lekker. Een heel lekkere salade, een beetje bitter, zout, zoet en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/11/2022
Bloemkool alla pizzaiola

Makkelijk, vegetarisch, alles uit één pan en heel smakelijk. Ingrediënten: 1 bloemkool van ca. 900 gram 280 gr. Passata di pomodoro 200 gr. Mozzarella[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 27/11/2022
Oosterse capucijner soep

Bereiding: Winterwortel in kleine reepjes snijden. Samen met tauge,gesneden witte kool, hand spercie boontjes gebroken roerbakken. Toevoegen: 1,5 liter water,[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 27/11/2022
Chili sin carne

Bereiding Blik bruine bonen Wat bleekselderij in stukjes snijden (een hele struik) handje peentjes 4 a5 snij de peentjes in plakjes 1. blik tomaten en stukken[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 27/11/2022
Eet Lekker Mee (37)

In oktober geen enkele aanmelding gehad, was me nog nooit gebeurd, maar november gelukkig weer volle bak. Deze maand bestaat Eet lekker Mee alweer 9 jaar! Het[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 20/11/2022

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy