recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe recepten

Nieuwe recepten:



Eenvoudige pudding

50 gram maismeel maizena Drie koppen melk a 0.5 liter 25 of 50 gram suiker of een ander zoetmiddel. Vanille suiker of echte vanille Melk in de pan op een[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 14/07/2024
Eet Lekker Mee (60)

Weer een fijn gezelschap en mooie gesprekken. -Chipje met komkommerspread -Pittige watermeloen -Courgettebakje met rode ui confituur en pesto van lavas en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/06/2024


SPELT MARMER CAKE MET ABRIKOZEN

Een cake bakken blijft toch wel mijn favoriet, ook omdat het relatief snel gemaakt is. Krijg je onverwacht bezoek gedurende de dag, je hoeft niet naar de[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 02/06/2024
Gebakken Daikon

Rettich, ik vind het zo'n fantastische groente. Veel, veelzijdig en betaalbaar. Ik had er al eens eerder mee geëxperimenteerd. Ik was op zoek naar een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 21/04/2024
Eet Lekker Mee (59)

Een erg gezellige, volgeboekte ELM! Het menu was: Chipje met kikkererwt-nori dip Rillettes met zoetzuur van komkommer en dilledressing Gebakken Daikon Pasta[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 21/04/2024
Eet Lekker Mee (58)

De maandelijkse Eet lekker Mee avond: in afwachting van onze gasten: Menu Bouillon van courgette, bieslook, zwartmoeskervel en peterselie en een Chipje gevuld[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 24/03/2024
Vegetarisme Een Voedzame Keuze

Vegetarisme: Een Voedzame Keuze Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar vegetarisme is al bijna 130 jaar een beweging in Nederland. In 1894 werd de[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 17/03/2024
BBBBBB for februari

(Klein stukje scrollen voor de tekst in Nederlands!!) This Bread Baking Babe/Buddy is Back and Baking just for februari. I didn't see it coming myself, but I[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com - 10/03/2024
Occa Ripperda

Jong zevenblad in het bosje achter ons huis De eerste daslookjes in Tuin Engelwortel De in Farmsum geboren Occa Johanna Ripperda (1619-1686) was een adellijke[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/03/2024
Havermoutkoekjes met zonnebloempitten en[...]

Heb je spontaan zin om koekjes te bakken, bak dan eens deze havermoutkoekjes met zonnebloempitten en rozijnen. Heel erg lekker. Ingrediënten voor ca.35[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 25/02/2024
Eet lekker Mee  (57)

Voor het heerst dat ik geen foto's van de gerechten heb gemaakt. Geen tijd. Jammer, want het zag er goed uit. Maar het was lekker, allemaal weer goed gelukt en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 25/02/2024
Vegan Rendang met Sajoerboontjes

De erwten-proteine-snippers die ik vaak gebruik waren eerder nog niet biologisch verkrijgbaar, nu wel! Bij de webshop KoRo . Ze heten daar Bio[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 11/02/2024
Kerstdinertje

We doen niet zoveel met kerst. Wat wel met regelmaat terugkeert is een etentje met een bevriend stel in ons dorp. Het ene jaar bij hun, het andere bij ons.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 07/01/2024
Groente nagemaakt als vlees

Omdat het koud is en we de houtkachel gisteren al een tijdje aan hadden, is de temperatuur in de onderoven opgelopen naar ruim 180°C. Dan kan ik mooi[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 17/12/2023
Bruine bonen schotel met aardappelen[...]

Smakelijke avondmaaltijd met bruine bonen, aardappelen en vegetarisch gehakt Introductie: Een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten is altijd een[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 17/12/2023
vegetarisch hoeft niet duurder te zijn

Veel mensen denken dat een vegetarisch dieet duurder is dan een dieet met vlees en vis , maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Het is zeker mogelijk[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 17/12/2023
linzen als vleesvervanger?

Het is moeilijk om een exacte hoeveelheid linzen aan te geven die gelijkwaardig is aan vlees, omdat de voedingswaarden en de gewenste nutriënten kunnen[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 17/12/2023
Yoghurt maken is niet moeilijk!

Hoe yoghurt gemaakt wordt, nu ik heb het wel eens gedaan met wisselend resultaat! En eigenlijk is het geweldig zelf yoghurt maken, yoghurt uit je eigen keuken![...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com - 17/12/2023
Knolselderijsoep

Wat een wisselingen van temperaturen zeg; het lijkt wel herfst. Maakt niet uit, het is altijd weer voor soep. Voor de geïnteresseerden in mijn privé leven; ik[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 17/12/2023
Test alcoholvrije drankjes (1)

Sinds 2 oktober ben ik weer eens alcohol vrij. De bedoeling was weer een pauzemaandje in lassen, maar het bevalt me zo goed dat ik er voorlopig mee door ga.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2023
Tofuballetjes

Het is lastig om goeie plantaardige gehaktballetjes te maken. Het ei heeft in dierlijk gehakt de functie om te binden. In plantaardige varianten wordt meestal[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2023
Eet Lekker Mee (55)

Deze maand is het 10 jaar geleden dat ik begon met Eet Lekker Mee. Tot in 2018 ruim 80x in Gouda. Vanaf 2019 hier in Groningen met vandaag de 55 ste keer. Een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 03/12/2023
Pompoen- en tomatencrumble

Denk je bij een crumble al gauw aan een lekker toetje, het blijkt ook heel goed te kunnen in een hartig hoofdgerecht! Een heerlijk, hartverwarmende ovenschotel[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl - 03/12/2023


Vegan appel cake

Dit recept, kan zowel geheel in vegan en/of glutenvrij gemaakt worden. Je kunt uiteraard zelf je eigen keuze smaakmakers toevoegen. Ik koos hier voor appel,[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 03/12/2023


Mama Mia's wafels

Ieder jaar in december werden ze gebakken, Mama Mia's harde wafels. Van haar, mijn schoonmoeder, erfde ik het recept. En nu ieder jaar in december bakken wij[...]

Bron: jeanyscooking.blogspot.de - 03/12/2023
Eet Lekker Mee (54)

Een heerlijke ELM met aangenaam gezelschap. Ik vergat een foto van het hoofdgerecht te maken omdat de gesprekken zo boeiend waren. Jammer, want het zag er heel[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 05/11/2023
Bruine broodjes

Kleine harde bruine broodjes voor op de zondag. Ik haalde 12 broodjes uit deze hoeveelheid deeg. De helft van de broodjes gaat in de vriezer. 300 g tarwebloem[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 22/10/2023
Curry met pompoen en linzen

Curry met pompoen en linzen Ingrediënten: 1 pompoen 1 rode ui olie om te bakken 1 pakje gele currypasta 200 gram verse spinazie (gewassen) 200 milliliter[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com - 22/10/2023
ADHD en voeding; Magnesium uit Broccoli

Hallo allemaal, Eindelijk weer een berichtje van mij in dit blog, en wel over voeding bij ADHD waar we vorig jaar juni een start mee hebben gemaakt. Het[...]

Bron: de-appelboom.blogspot.nl - 24/09/2023
Tomaten

Dit jaar had ik heel veel tomaatjes in de kas. De teruggevonden zaadjes (uit 2011), ‘Wild Wonder’, bestonden oorspronkelijk uit rode, gele, groen[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 24/09/2023
Eet Lekker Mee 53

Vandaag de 53ste ELM. Ik gebruik graag allerlei uit eigen tuin. Als je maar weinig ruimte hebt om groente te telen, zou ik snijbiet aanraden. We eten er al[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 24/09/2023
Groente patties

Ik vond dit recept op internet, handig nu er zoveel courgettes zijn! Even wat werk, maar ze zijn erg lekker. 300 g courgette 200 g wortel 150 g aardappel Deze[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 17/09/2023
De Gehaktballen van het team van De Librije

Sinds ik deze gehaktballen in het jaar ??? maakte (de prijs per persoon was € 1,40) is dit men standaard recept. Met half om half gehakt kan het ook. Dat[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 20/08/2023
Eet Lekker Mee (50)

De 50ste ELM hier in Kleine Huisjes! Samen met leuke gasten. Menu: Watermeloen met pit Rillettes met venkelzoetzuur en Tuinpesto Courgettemuffin met[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 14/08/2023
Eet Lekker Mee 51

De Badmintonclub wilde komen eten. Met 11 personen. Eigenlijk is dat teveel, maar bij hoge uitzondering stemde ik toe. Met ons erbij 13. De tafels achter[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 14/08/2023
Epische Zomersalade van de BBC

Perfect voor barbecues en buffetten, deze epische salade is een montageklus van prachtige ingrediënten - koken is niet nodig. Serveer hem met lamskebab voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/08/2023
Macaroni met ham en kaas

Wat wil jij eten, vroeg ik aan mijn gast. Macaroni met ham en kaas. Ik kan mij niet herinneren dat ik dat ooit gegeten heb. Ook in mijn ouderlijk huis niet,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 06/08/2023
Curry uit Nepal

In april ben ik teruggekomen van twee maanden Nepal. Een onvergetelijke ervaring waar ik dezer dagen vooral veel terugdenk aan mijn wandeltocht rond de[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl - 30/07/2023
De originele Cobb salade

De Cobb salade is één van de grote klassieke Amerikaanse maaltijdsalades: De Waldorf salade die voor het eerst geserveerd werd in het Waldorf Astoria Hotel in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/07/2023
Wrap met muhammara, gerookte zalm, roerei en[...]

Zin in een lekkere lunch. Besmeer eens een wrap met muhammara en eet 'm met gerookte zalm en roerei. Heerlijke combinatie. Ingrediënten: 1 grote wrap muhammara[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl - 16/07/2023
Zomerstamppot Snijbonen en Saucijzen in[...]

De Limburgse Janneke Philippi maakte deze stamppot met streekproducten voor het blad Delicious. Was lekker hoor, vooral voor een minder zonnige zomerdag.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/07/2023
Gado Gado rolletjes

Dit recept voor knapperige, rijstpapierrolletjes van kookboekauteur en receptontwikkelaar Lara Lee is een interculturele twist op twee streetfoodiconen, de ene[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 16/07/2023
Griekse Orzo Salade met Feta

Dit recept heb ik van de Griekse site My Greek Dish. Ik had verwacht dat de pastasoort orzo moeilijker verkrijgbaar zou zijn, maar het ligt gewoon bij mijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/07/2023
Eet Lekker Mee (49)

Een supergezellige ELM-avond! Menu: Watermeloen met pit Rillettes met zoetzuur van venkel en Oost Indische kers-dressing daarbij homemade brood, spelt en een[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/07/2023
Spaghetti met Snijbiet

Begin april heb ik snijbiet gezaaid en het is nu oogstbaar. Ik vind het zo'n mooie groente. De stelen smaken licht naar biet en het blad lijkt wat op spinazie.[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/07/2023
Hollandse Haringsalade met Bietjes

Heerlijke zomerse maaltijdsalade met nieuwe haring. Staat in een mum van tijd op tafel. Aantal 4 personen Tijd 25 minuten . Wat te drinken bij haringsalade?[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/07/2023
Albondigas (Spaanse gehaktballetjes)

Ingrediënten: • 400 g gemengd gehakt • ½ tl gemalen kruidnagel • 1 tl gerookte-paprikapoeder • 1 bosje platte peterselie,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/06/2023
Salade van Makreel, Spek en Aardappelen (Nigel[...]

Het heeft vrijwel de hele dag geregend en de tuin is er zichtbaar dankbaar voor, alles staat er weer frisgroen bij. Gelijk had ik zin in iets anders dan de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 25/06/2023
Spitskoolsalade  met Mango

Mijn zus schreef in haar blog dat ze deze salade uit het rijdschrift Koken en Genieten lekker vond; reden genoeg voor mij om hem ook te maken. Dus het door[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 18/06/2023
Duivelse kippendijtjes

Ingrediënten voor de c oscette di pollo al diavolo : • 4 kippendijen • peper en zout • olijfolie • 2 teentjes knoflook •[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 11/06/2023
Eet Lekker Mee (48)

Eet Lekker Mee diner op de derde dinsdag van de maand, met gezellige gasten. Gestart met smaakvol hapje: Gebakken peer met plantaardige Dodoni feta,[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 21/05/2023
Dresdner Eierschecke

Meestal begin ik een blog met een korte omschrijving - maar in dit geval kreeg ik een keiharde opdracht: als je naar Dresden en de Lausitz gaat moet je[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl - 21/05/2023
Kroningsquiche Charles III

Als je echt het gevoel wilt hebben dat je aan het dineren bent alsof je deel uitmaakt van The House of Windsor, moet je serveren wat koning Charles III,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Jamie Oliver's Coronation Chicken voor King[...]

De originele Coronation Chicken, de kronings kip-kerriesalade uit 1953 heb ik hier beschreven. Jamie maakt er nu een modernere en lichtere versie van. Jamie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Traybake met Garnalen, Tomaatjes, Spinazie en[...]

Portie voor één persoon Garnalen met tomaatjes, spinazie en feta uit de Bakplaatbijbel Delicious schrijft: 'Dit recept uit Janneke's kookboek Bakplaatbijbel is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 14/05/2023
Snelle salade van Artisjokharten, Meikaas en[...]

Een super lekkere salade die mooi is om te zien met al die lichtgele en lichtgroene kleuren en kan dienen als hoofdmaaltijd met een paar gegrilde[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/05/2023
Crostini met Avocado-Wasabipasta en Gerookte[...]

Een sushi geïnspireerde crostini. Lekker en snel te maken. Ingrediënten voor 4 personen: 1 kleine rijpe avocado, schoongemaakt scheutje citroensap wasabipasta[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 07/05/2023
Kipmuffins

Deze heerlijke muffins van kaas en kip zijn héél eenvoudig om te maken. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en de oven doet het meeste werk. Ik vind het[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 07/05/2023
Warme gekookte Bietjes met zilveruitjes en/of[...]

Rode bietjes, zoals vroeger thuis staat bij dit recept op het blog van de K van Koken. Ik kan het mij niet herinneren en ik geloof dat wij zelden of nooit[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/04/2023
Spareribs uit de oven (Portugees)

Entrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 30/04/2023
Tomaten-vleessaus uit de slowcooker

In dit recept gebruik ik twee soorten vlees. De structuur van beide vleessoorten is anders en dat proef je ook goed terug. Ik vond het erg lekker, ik ben[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 30/04/2023
Appelchutney

Ik had nog veel appels liggen, sommige werden al wat rimpelig, dus gauw verwerken. Het werd chutney. Ik vond een recept op internet en paste het aan naar wat[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 23/04/2023
Eet Lekker Mee (47)

Bij deze ELM de oudste gast ooit mogen ontvangen, een dame van 88 jaar! Een heel enthousiast gezelschap, voor een aantal de allereerste kennismaking met[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 23/04/2023
Luikse Salade

Dit is zo'n klassieker die ik heel regelmatig maakte, maar zo te zien de laatste 10 jaar niet meer. Anders had die wel op dit blog gestaan. En het smaakte nog[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/04/2023
Kip met Gnocchi uit de oven

Oorspronkelijk is dit recept uit het tijdschrift Koken & Genieten met aardappels. De tijd die je met de aardappels kwijt bent is 20 minuten koken, beetje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 23/04/2023


Hummus van gedroogde kikkererwten

"Het verschil tussen hummus met gedroogde kikkererwten en hummus met kikkererwten uit blik Omdat ik al regelmatig hummus heb gemaakt van kikkererwten uit blik[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 23/04/2023
 Pulled zalm met granaatappelsalade en Thaise[...]

Bron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 23/04/2023
Salade met Kip en Avocadodressing

Salade met Kip en Avocadodressing Voor de avocadodressing: 1 rijpe avocado 1 eetlepel verse korianderblaadjes 1 eetlepel verse peterselie 1 teentje look 0,5[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl - 09/04/2023
Avocado spread/dip

Op een gezellige avond bracht een van de gasten, een Canadese, dit gerecht mee, ze noemde het avocado pie. Het was bedoeld om de nacho's erin te dippen, maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 09/04/2023
Eet Lekker Mee (45)

Een extra ELM voor jarige buurman. Het menu was: Welkomstcocktail Hibiscus Rillettes met venkelzoetzuur, komkommer en peterseliecashew-dressing Portobello en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 02/04/2023
Chinese Paprika met Biefstukreepjes

Paprika met kip of vlees Aziatische ingrediënten: Qing jiao rou si / 青椒炒肉絲 heet dit klassieke gerecht uit de Chinese keuken: geroerbakte groene paprika met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/04/2023
Catalaanse Spinazietaart

Geïnspireerd op de Catalaanse coca, een soort pizza. Om het makkelijk te maken wordt hier bladerdeeg gebruikt. Ingrediënten voor 2 personen 1 rol vers[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 02/04/2023
Eet Lekker Mee (43)

Het is het laatste weekend van de Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland . Eerst naar twee locaties, Anne Wine in Kloosterburen, waar we met onze gasten Jan[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 26/03/2023
Eet Lekker Mee (44)

Volle bak vandaag, heel gezellig. Wel vergeten foto's te nemen van hoofdgerecht. Dit was het menu: Bloemkool ‘couscous’ met radijs, komkommer en[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 26/03/2023
Zoet/zoute sneetjes stokbrood

Ingrediënten: Stokbrood Pindakaas Karamelsaus* Zoute pinda's Druiven Maldon zoutvlokken Bereiding: Rooster of gril de sneetjes stokbrood Meng in een kommetje[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Tamago Sando met lachend ei

Sando met ei à la Konbi is een heerlijk Japans broodje eiersalade van chef-koks Akira Akuto en Nick Montgomery van het in LA gevestigde Konbi. Er is over[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Italiaans schuimlaagje voor op de koffie

De cremina voor koffie: Het is zeker een grote klassieker van de Napolitaanse en Salerno-traditie, zozeer zelfs dat het hier niet alleen een thuisritueel is:[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Appeltaartje uit de hetelucht friteuse

Een restje van het deeg van de Holtkamp appeltaart had ik nog in diepvries liggen. Een goed idee om een voorraadje deeg te hebben, zo kan ik bij een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/03/2023
Aperol met Gin-Tonic

Aperol, Gin-Tonic en partje citroen (die zie je vreemd genoeg niet op de foto) Vanmiddag nog heerlijk in de zon in de tuin gezeten en meteen krijg je het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/03/2023
Stamppotje met Wilde kruiden

Groente erg duur? Dan maar een Stamppotje Rieks Leegtebos. Zo heet het bosje achter ons huis. Onder de laag van bruine blaadjes komen al allerlei mini-plantjes[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 12/03/2023
Gestoomde Broccoli met[...]

Voldoende voor 350 tot 500 gr broccoli. Stoom broccoli. Smelt in pannetje 75 gr boter, 2 tl dijonmosterd en sap van een halve citroen op matig vuur. Klop alles[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
Hartige taart met Rode kool, Appel,[...]

Het is eigenlijk geen hartige taart, want het heeft geen bodem. Het lijkt een taart omdat er een raster van bladerdeeg over heen ligt. Bereidingstijd: 60[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
Spaghetti met Napolitaanse pesto

Spaghetti met Napolitaanse pesto, recept van Marisa Laurito Voor de Napolitaanse Marisa Laurito, actrice, zangeres en tv-persoonlijkheid, is eten een serieuze[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 12/03/2023
 No Knead Bread (niet kneden brood) met kaneel[...]

Dit zeer gemakkelijke niet kneden kaneel rozijnenbrood heeft een stevige en krokante korst en is zacht aan de binnenkant. Het recept kwam voorbij op Instagram.[...]

Bron: tafelkunstjes.blogspot.se - 12/03/2023
Thaise curry met Ananas, Lychees en Kant en[...]

het gerecht hoort veel roder te zijn door de rode currypasta, maar omdat mijn gast heel veel van Aziatische gerechten met fruit houdt, maar niet zo van pittig,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 05/03/2023
Siciliaanse Kip - Pollo alla siciliana met[...]

Ze zijn er weer, de donkerrode bloedsinaasappels uit Sicilië. Ze worden zowel in zoete gerechten als in hartige gerechten gecombineerd, zoals in salades met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/02/2023
Hollandse Appeltaart van Holtkamp

Ingrediënten voor de harde Wener; het "1-2-3 deegje". 150 gram basterdsuiker 300 gram boter op kamertemperatuur 450 Zeeuwse bloem of desnoods patentbloem (maar[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 26/02/2023
Zoete kussen uit Sicilië

Onlangs dronken wij bij Kaldi een heerlijke koffie met daarbij een Dolce Bacio , een 'zoete kus', die het midden houdt tussen een koekje en een klein gebakje.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl - 19/02/2023
Romige prei-mosterdsoep

Jullie hebben de laatste periode misschien wel gemerkt dat ik een beetje van de 'eenvoudige recepten' ben geworden. Nu is daar natuurlijk helemaal niets mis[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl - 19/02/2023
Eet Lekker Mee (41)

Nog een kleine ELM op verzoek met buren. Heel erg leuk! Menu: Rillettes op ingelegde venkel met komkommer en dille-olie, met heerlijk homemade brood Broccoli[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl - 12/02/2023

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy