Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 107 recepten
Appelcrumble (applecrumble) is een nagerecht in de categorie: 'kleine moeite, veel plezier'. Kwestie van ovenbestendig schaaltje vullen met stukken geschilde[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCorny? Nee, carrot! En helemaal niet 'corny' want altijd erg lekker. En dit "geheime recept" van Juni (Molenstraat 63 te Den Haag) is misschien wel nóg beter[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLang, lang geleden; toen ik nog tijd en een eigen leven had, was ik een trots lid van de wereldse Daring Bakers . Feitelijk ben ik nog al- tijd precies dat,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen bezoek aan broer en schoonzus noopte tot het overbodig ma- ken van een toetje. Niet omdat genoemd duo zelf niet voorzienig zou zijn, maar omdat het gewoon[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor €2,19 koop je bij een AH winkel 1l roomijs met kaneelsmaak en stukjes gesuikerde kaneel. En, oh mjám, het is héérlijk smeuïg zacht ijs met een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDaar waar je vroeger (en dan worden de jaren '80 bedoeld) vla of yoghurt louter als 'toetje' at (of die twee met wat fruitsiroop door elkaar als ultieme[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJááá, het is weer die tijd van het jaar. De Grote Bakdag, ook wel bekend als mijn verjaardag , zet mij dit jaar op eigen initiatief flink aan het werk met een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJamie Oliver bakt tosti's voor zijn jongste dochter (met ook weer een belachelijke naam: 'bloemblaadje'), belegd met een geïmprovi- seerd cheesecakemengsel.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDacht ik 'even' Italiaanse meringue te maken zonder het gedoe van een suikerthermometer. Giet ik mijn kokende suikersiroop in een dun straaltje al kloppend[...]
Bron: mangerie.blogspot.comTwee-vliegen-in-één-klap-koekjesbak. Ik vind sowieso dat ik een lieve collega die mij meermaals op vrijdagmiddag heeft geholpen tòch nog op tijd klaar te zijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet de fijne appelboor en de geitenkaas-honing van de Albert Heijn die ik nog had liggen, maak je in een handomdraai deze fijne appelbeignets. (Ik spreek het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat ik nodig heb is een dessert met cachet; een Toetje dat er over de top indrukwekkend uitziet, maar stiekem geen tijd of moeite kost om in elkaar te flansen.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVan onze tocht naar "De Molen van Makkum" (Drenthe) -we waren feitelijk op weg naar Groningen, maar weken nogal eens van de route af- had ik een beetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHeerlijke appeltaart met volle zoetzure smaak, die - ik moet het eerlijk toegeven - de topper van mijn moeder ( deze dus ) naar de kroon steekt. Maar dit is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de winkel liggen chocoladerepen te kust en te keur. Puur, melk, wit, met nootjes, met gepofte rijst, met praliné, ja, zelfs met exoten als gember of rode[...]
Bron: mangerie.blogspot.com