Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Morgen geeft mijn oudste zoon een feestje en wilde graag dat ik daarvoor Chocolate Chip Zucchini Cake zou bakken. Sinds ik het recept hiervan eind september[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet eerste cakerecept dat ik op deze blog plaatste was die van Carole Walter: Absolutely the best yellow cake . Deze cake heb ik daarna zo vaak gebakken: het[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet recept van deze cake is bijna gelijk aan die van een cake die ik eerder heb gebakken: Absolutely the best yellow cake van Carole Walter. Deze is iets[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn het vorige bericht liet ik hartige soesjes zien met een kaasvulling, hier één met paté. 150 gram boerenpaté 75 gram ongeklopte slagroom 2 eetlepels vers[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comOnlangs bakte ik aarbeiensoezen voor een kennis die zijn Havo-diploma had gehaald. Omdat ik teveel beslag had, heb ik toen kleine soesjes erbij gebakken en[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVanuit Duitsland had ik enkele pakken Grieß aus Weichweizen meegenomen. Deze soort griesmeel is bij uitstek geschikt voor toetjes en gebak. Meestal als ik iets[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comHet originele recept heet Apfelkuchen mit Streuseln, maar in de reacties onder het recept wordt aangegeven dat de appel vervangen kan worden door ander fruit[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comOp de groentetuin van mijn moeder heeft deze zomer een pindapompoenplant ontzettend haar best gedaan 5 vruchten voort te brengen. En wat voor pompoenen:[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIk houd van dit soort recepten: makkelijk en snel te maken en met groots resultaat! Voor circa 32 makronen: Ingrediënten: 240 gram fijne kristalsuiker 2 eieren[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIk houd van dit soort recepten: makkelijk en snel te maken en met groots resultaat! De griesmeel dat gebruikt wordt in dit recept, is gemaakt van harde tarwe.[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com