Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1,5 dl droge witte wijn 100 gram zachte roomboter 150 gram suiker 2 zakjes vanillesuiker 225 gram zelfrijzend bakmeel 3 zeer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 400 ml witte wijn 350 g fijne suiker 2 groene appels (Granny Smith) 2 eiwitten druppels citroensap (enkele) 2 dessertmints (zakje a 200 g)[...]
Bron: ah.nl150 gr zelfrijzend bakmeel(gezeefd)1 eetl. olijfolie. 1 dl. witte wijn. 4 eieren, 4 eetlepels creme fraiche, 1 eetlepel mosterd. 400 gram vulling. Dit kan[...]
Bron: smulweb.nlWist je dat er vorig jaar tijdens Wimbledon 31.360 kilo aardbeien* is gegeten en dat er jaarlijks zo'n 7.000 liter slagroom** doorheen gaat? Ter ere van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 8 personen 3 grote eiwitten op kamertemperatuur - 1 theelepel maïzena - 230 gram kristalsuiker - enkele druppels vanille-extract - 1/2 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 grote eiwitten op kamertemperatuur - 1 theelepel maïzena - 230 gram kristalsuiker - enkele druppels vanille-extract - 1/2 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl150 gr zelfrijzend bakmeel(gezeefd)1 eetl. olijfolie. 1 dl. witte wijn. 4 eieren, 4 eetlepels creme fraiche, 1 eetlepel mosterd. 400 gram vulling. Dit kan[...]
Bron: smulweb.nl*225 gr zelfrijzend *100 ml olijfolie *100 ml witte wijn *150 gr feta in blokjes *250 gr olijven, zonder pit uitgelekt *3 eieren *100 gr Parmezaanse kaas[...]
Bron: smulweb.nl*225 gr zelfrijzend *100 ml olijfolie *100 ml witte wijn *150 gr feta in blokjes *250 gr olijven, zonder pit uitgelekt *3 eieren *100 gr Parmezaanse kaas[...]
Bron: smulweb.nlMet een klassieke pavlova (met slagroom en rood fruit) ben ik makkelijk te verleiden, maar toen ik vorige week deze "tiramisu versie" voorbij zag komen op de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeg niet zomaar cake tegen deze kardemomcake met peren en witte chocolade. Dit is een succulent stukje gebak dat ik nog vaak ga maken. Tegen mijn gewoonte in[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet de diepvrieskou van vandaag heb je waarschijnlijk geen zin in ijs, maar de warme sabayon maakt veel goed, denk ik dan maar. En is peperkoek ook niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeer eens wat anders, een hartige cake! Lekker bij soep, op een buffet of bij de borrel. De basis komt uit het kookboek "Zomer" van Yvette van Boven en de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen makkelijk vooraf te bereiden maar bijzonder dessert is een trifle . Een trifle is eigenlijk niet meer dan een 'taart' met laagjes van meestal cake of koek[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlOndanks dat dit geen Indonesische gerecht is, is het er wel door geinspireerd. In Indonesie wordt veel gebruik gemaakt van rijst (in allerlei vormen en[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl