Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 60 285 gr witte bloem 1/2 theelepel baksoda 1/2 theelepel wijnsteen poeder 1 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel gemalen gember[...]
Bron: allrecipes.nlAls variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de perswijn van maart/april staat een leuk recept met een perfecte (geteste) wijn & spijs combinatie: Bolo Rei (cake van de koning). Hoe toepasselijk[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEen hele fijne cake als dessert maar misschien nog wel fijner voor bij het ontbijt. In het oorspronkelijke recept (ooit uit Elle eten gescheurd) gaan drie[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHet is eigenlijk schandalig dat deze taart nu pas op mijn blog verschijnt. Ik maak deze taart al jaren met enige regelmaat en iedere keer zijn we weer onder de[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comEen heerlijk van oorsprong Italiaans toetje met lange vingers. Makkelijk te maken en boordevol calorieën. Ingrediënten voor 8 personen: 500 gram mascarpone 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlKaas Trifle In plaats van een kaasplankje is het ook leuk om als dessert een kaastrifle te maken. Alles bij elkaar op een aparte smaak gepresenteerd. Helemaal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGlutenvrij Christmas Cake Ingredienten: 200 gram pruimen (zonder pit) 40 gram gesuikerd fruit 200 gram rozijnen 200 gram krenten 200 gram citrus schilletjes[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn de perswijn van maart/april staat een leuk recept met een perfecte (geteste) wijn & spijs combinatie: Bolo Rei (cake van de koning). Hoe toepasselijk[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlKaas Trifle In plaats van een kaasplankje is het ook leuk om als dessert een kaastrifle te maken. Alles bij elkaar op een aparte smaak gepresenteerd. Helemaal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSpeculaas Cheesecake met Tutti Frutti Ik ben niet echt een fruiteter... In het seizoen aardbeien en perziken vind ik heerlijk Dan eet ik het ook erg veel. Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 170 gram puddingrijst - 5 dl volle melk - 100 gr suiker - stuk citroenschil zonder wit - 2 eierdooiers - 3 el witte port - kaneelpoeder[...]
Bron: smulweb.nl