Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 12 12 ongekookte lasagnevellen 500 gr verse Italiaanse worst, het vel verwijderd 100 gr ui, fijngesneden 1/2 eetlepel knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]
Bron: smulweb.nlVoor de broodnodige variatie en om toch maar weer eens op de lijn te letten, ben ik op zoek gegaan naar een slank recept. Dit is geen moeite want mijn[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Maak een basis tomatensaus . Kook zelf gemaakte lasagne vellen gaar en bewaar in koude water tot gebruik. Ik had velletjes die niet vooraf[...]
Bron: smulweb.nlVoor de broodnodige variatie en om toch maar weer eens op de lijn te letten, ben ik op zoek gegaan naar een slank recept. Dit is geen moeite want mijn[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 6 lasagnebladen 450 g spinazie 100 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 g ricotta (verse kaas) 100 ml geslagen room (23% vet) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlOp de foto staat een lasagne gemaakt met de helft van de benodigdheden hieronder. Het was voldoende voor ons, maar een beetje sneu. Zo dun. Met drie laagjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl