Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 3 el blanke rozijnen (zak 500 g) 5 el olijfolie 1 venkelknol (gehalveerd en in reepjes) 300 g spaghetti (pak 500 g) ½ blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 4 vleestomaten 1 citroen 300 g roomkaas (bakje à 150 g, natural) 250 g lasagnebladen (koelvers) 100 g geraspte belegen kaas[...]
Bron: ah.nlVorig jaar kocht is ze nog, raapsteeltjes. Dit jaar niet, ik heb ze vroeg in het voorjaar in het kasje gezaaid en we oogsten volop. Als je raapsteeltjes koopt[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVolgens Jamie Oliver is dit een echte Siciliaanse klassieker, pasta con le sarde oftewel pasta met sardientjes. Dit recept is terug te vinden in zijn boek[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nl