Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 3 blikken artisjokharten (a 400 g), uitgelekt + 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond allen! Hoe gaat het? :) Zijn jullie allemaal druk met tentamens/de laatste loodjes voor de kerstvakantie? Ik kan vertellen dat 't op werk wel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekkere pastaschotel met groenten in de hoofdrol, gecombineerd met een snelle artisjokpesto brengt de zon in je bord en neemt je mee naar het warme zuiden.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlSpinazie-gnocchi met tomaten en mozzarella 500 gr. Aardappels 110 gr. Bloem 200 gr. Spinazie 1 Ei 40 gr. Parmezaanse kaas 150 gr. Mozzarella 1 Teentje[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g, biologisch) 2 struiken andijvie (ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g walnoten 2 tenen knoflook 1 ui 300 g boerenkool (zak 300 g) 3 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, pak 500[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 4 eieren 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bekertje slagroom (125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 gr spaghetti 10 zwarte olijven zonder pit 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 blikje ansjovisfilets (46 g) 2 potten gemarineerde[...]
Bron: ah.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lekkere pastaschotel met groenten in de hoofdrol, gecombineerd met een snelle artisjokpesto brengt de zon in je bord en neemt je mee naar het warme zuiden.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer een heerlijk gerecht uit de Delicious van december 2011: Gnocchi Carbonara. Je kunt de gnocchi koelvers kopen in de supermarkt, maar zelf maken is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl