Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 3 blikken artisjokharten (a 400 g), uitgelekt + 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 100 ml droge witte wijn 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlHallo daar! Ik kan je vertellen, ik ben een vrolijk mens. Deze zondag was geweldig; alles wat ik nodig had. Tijd om op te ruimen, te chillen én om heerlijk te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSpinazie-gnocchi met tomaten en mozzarella 500 gr. Aardappels 110 gr. Bloem 200 gr. Spinazie 1 Ei 40 gr. Parmezaanse kaas 150 gr. Mozzarella 1 Teentje[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlAls er iets is wat ik de laatste tijd veel te vaak eet is het wel tortellini met spinazie. Aangezien ik thuis best wel ben opgevoed met aardappelen, groenten[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlIngrediënten 1 el olie 450 g mager (rundergehakt) 2 uien (fijngesnipperd) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 200 g worteltjes (in dunne plakjes) 2 stengels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g walnoten 2 tenen knoflook 1 ui 300 g boerenkool (zak 300 g) 3 el olijfolie 500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, pak 500[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zuurkool naturel 100 ml appelsap 2 tl karwijzaad 125 g katenspek 10 Frankfurters (blik 10 stuks) 500 g aardappelgnocchi 75 g gruyère[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 gr spaghetti 10 zwarte olijven zonder pit 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 blikje ansjovisfilets (46 g) 2 potten gemarineerde[...]
Bron: ah.nlSpekjes krokant uitbakken en klein hakken. Aardpeer of zoete aardappel (dat hadden wij) - puree met room. Sjalotje, kerrie. (oester)Zwammetjes erbij. Peper[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl