Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 2 600 gr kant-en-klare aardappel gnocchi 50 gr boter 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse salie, fijngesneden 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 1 ui, gehalveerd 500 g pompoen of eikelkalebas, in partjes gesneden en zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCanneloni 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr. Half-om-half gehakt. 1/2 Theelepel rozemarijn 1 Theelepel salie 1 Theelepel tijm 125 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 4 takjes salie (fijngehakt) 250 g kerstomaatjes (gehalveerd) 300 g haricots verts 250 g verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g bladspinazie ((diepvries) ontdooid) 100 g ricotta ((bakje 250 g) losgeroerd) 100 g mortadella (vleeswaren) (fijngesneden) 1 ei 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g schelpjespasta (zak 500 g, biologisch) 75 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 courgettes (in halve plakjes) 1 tl gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g salie 4 el olijfolie 200 g spekreepjes 500 g gnocchi 2 courgettes 2 tenen knoflook 2 tl gebroken rozemarijn 600 g pastasaus traditional[...]
Bron: ah.nl500 g ricotta, 1 knoflookteen, 175 ml melk, snufje nootmuskaat & 75 g Parmezaanse kaas goed mengen. In ingevette ovenschaal laag voor laag de lasagne[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDe walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze foto uit mijn Delicious vond ik toch ietsje mooier dan de mijne. En het is misschien een beetje (te) laat, maar als je op zoek bent naar liefde op een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl