Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen -300 gram pasta (maakt niet uit welke, zelf prefereer ik vlindertjespasta, omdat het makkelijker eet) -3 kipfilets -Kipkruiden -Olijfolie -5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 rode paprika's, gehakt 100 ml kippenbouillon handje gehakte verse oregano 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlHallo daar! In m'n vorige blogpost vertelde ik al dat ik gisteravond spaghetti at. En vanavond eet ik het weer! Maar wel op twee héle verschillende manieren.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHeel lang had ik geen lasagne meer gemaakt. Ik was er niet zo enthousiast over, omdat ik het gewoon zag als pasta gegaard in de oven in plaats van in een pan,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHeb je gisteren ook voetbal gekeken, Nederland tegen Chili? Wat speelde Nederland goed he! We hebben genoten van de wedstrijd. Voor bij de wedstrijd had ik[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlBij ravioli denken we meestal aan pasta, maar je kunt van alles gebruiken wat je in dunne plakjes kunt schaven. Denk bijvoorbeeld aan bietjes, koolrabi,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak verse doperwten (200 g) 1 pakje tuinbonen (fijn (300 g, diepvries)) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui (in ringen) 2 blikken artisjokharten ((a 400 g), uitgelekt en gehalveerd) 100 ml witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pappardelle (pasta, zak 500 g) 1 schaal runderchipolata (worst, 300 g) 1 el olijfolie 1 courgette (in blokjes) 1 potje gegrilde[...]
Bron: ah.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl