Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g spaghetti 100 g Parmaham of serranoham, zonder vet 3 eieren 5 el slagroom 3 el ricotta 4 el vers geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200g groene asperges 1 venkelknol 1 rode ui 40g geitenkaas 4el rode tapenade 200g penne Olijfolie Peper en zout Hulpmiddelen Bakplaat met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 300 gr Italiaanse worst (varkensvlees), het buitenste velletje verwijderd en in stukje gesneden 400 gr rundergehakt 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 140 g goede, pittige Italiaanse salami, in plakjes - 2 teentjes knoflook, fijngesneden - 1 tl venkelzaad - 1 knol venkel, gehalveerd en in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 15 g boter - 1 eetlepel olijfolie - 3 grote courgettes - 1 teentje knoflook uit de knijper - zout en peper - 2 tot 3 eetlepels Marsala - 60 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote venkelknol in reepjes - 1 teen knoflook, fijngehakt - 4 eetlepels rozijnen - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - zout / versgemalen peper[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout Elke[...]
Bron: smulweb.nlVandaag kwam ik er in gesprek met mijn collega's maar weer achter wat voor boerin ik ben als het om eten gaat. Wat de boer niet kent, dat eet 'ie niet , zal ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl