Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. durum elleboogjes macaroni, 8 tomaten, 2 grote uien, 3 grote tenen knoflook, 400 gr. diepvries spinazie,250 gr. mascarpone, 125 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen +450 gr Tagliatelle +Olijfolie +2 tl boter +2 tenen Knoflook (gepeld en in plakjes gesneden) 1/2 bolletje Nootmuskaat (vers geraspt) +400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen +450 gr Tagliatelle +Olijfolie +2 tl boter +2 tenen Knoflook (gepeld en in plakjes gesneden) 1/2 bolletje Nootmuskaat (vers geraspt) +400 gr[...]
Bron: smulweb.nlHi there! Vanavond at ik een leftover-maaltje van dingetjes die ik allemaal nog in huis had. Dat is zo makkelijk aan vegetarisch eten op maandag; vaak kun je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOm het weekend in te luiden eten we op vrijdagavond bankvoer. Een gerecht dat op de bank, voor de tv gegeten kan worden. Het moet dus op één bord te serveren[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 300–400 gram farfalle (strikjespasta) 1 stronk broccoli, in roosjes gesneden 4 ons kippendijfilets, in stukjes Olijfolie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen spaghetti-taart smaakt eigenlijk niet zoveel anders dan normale spaghetti met saus, maar is gewoon leuk wanneer je een keertje wilt variëren met pasta.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines 4 eetlepels olijfolie 300 g volkoren penne (pasta, zak a 500 g, Biologisch) 1 pot tomaat-mascarponesaus (185 g) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 el olijfolie 350 g vegetarisch gehakt (schaaltje à 175 g) 600 g spinazie (zak) 250 g ricotta (bakje) 1 mespunt nootmuskaat 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen (55 g) 1 citroen 3 eetlepels olijfolie 250 g mascarpone 2 zakken panklare spinazie (a 300 g) 400 g tagliatelle[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g spaghetti 2 aubergines 1 ui 5 eetlepels olijfolie 250 g rundergehakt 200 g mascarpone (pot a 250 g) 2 potten pastasaus tomaten en[...]
Bron: ah.nl