Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFantastische vegetarische cannelloni met spinazie en ricotta! Een echt Jamie Oliver-recept want het is makkelijk maar toch erg lekker, precies wat ik zoek in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 g tagliatelle 2 el olijfolie 300 g bakbacon (in reepjes) 5 eieren 125 ml slagroom 50 g pittige kaas ((bijv. grana padano), geraspt) 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g tuinbonen (diepvries) 75 g Parmaham 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 150 g fusilli (bucati[...]
Bron: ah.nlNu het stilaan weer kouder begint te worden, is het terug tijd voor verwarmende ovenschotels. En dan is dit echt een topper voor jong en oud! Penne met[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur in Nederland van maart/april tot op 24 juni, Sint[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl