Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
voor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 - 8 extra vierge olijfolie, zoveel als nodig 1 fijngehakte ui 2 wortels, geraspt 1 rode paprika, in dunne reepjes 8-10[...]
Bron: allrecipes.nlOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls er op mijn blog één gerecht is dat ideaal is om te maken wanneer je visite hebt, dan is dit het wel. Je maakt alles, maar dan ook echt àlles op voorhand[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder vlees graag! Als ik een paar dagen achter elkaar vlees heb gegeten, dan eet ik daarna graag een paar dagen alleen maaltijden met groenten! Het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlLekker voor bij de picknick of gewoon thuis tijdens je lunch, lekker in het zonnetje in je tuin. Macaroni Salade zeezout 500 gram gedroogde macaroni 200[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlEen heerlijke lasagne met pompoen en een combinatie van varkensvlees en rundvlees van Jamie Oliver. Ingrediënten voor 4 personen: voor de saus: 4 dunne plakjes[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk zit hier met prachtig uitzicht op Montenegrijnse bergen en de witte wijn, de pivo (bier) en watermeloen (die hier bijna gratis is, 10 cent per kilo!) hangen[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl