Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Er lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVan pasta krijgen wij nooit genoeg. De recepten lijken vaak best wel op elkaar, maar er zit toch iedere keer iets anders in waardoor het weer anders smaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi kun je zelf maken, maar is dat best veel werk. Onlangs zag ik gnocchi in het koelvak van de supermarkt liggen, dus die eens meegenomen. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren weer bevangen door het Italie-virus en vandaag werd het dus weer een maaltijd met de kleuren van de Italiaanse vlag! Urenlang had il sugo, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWat? Nou gewoon.... Gnocchi met ragù van tomaat, worst en venkelzaad! haha Bron foto: Nicole Watermann Ik moet altijd vreselijk lachen als ik mensen Gnocchi[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlCanneloni 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr. Half-om-half gehakt. 1/2 Theelepel rozemarijn 1 Theelepel salie 1 Theelepel tijm 125 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlRavioli met tomatensaus 200 gr Pastameel 2 Eieren 300 gr Gehakt 50 ml. Rode wijn 125 gr. Champions, fijngehakt 125 gr Creme fraiche 50 gr Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlUit je comfort zone stappen, is zoiets als links gaan schrijven, terwijl je rechtshandig bent. Moeilijk, ingewikkeld en je gevoel zegt je dat je onnodig veel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl