vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder kappertjes asperges

Gevonden 27 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vislasagne met mozzarella, tomatensaus en pesto

voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne florentine met spinazie en mozzarella

voor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]

Bron: smulweb.nl

ZELF LASAGNE, CANNELLONI OF RAVIOLI VELLEN MAKEN

voor 4 personen Een basis deeg recept voor lasagne, cannelloni en ravioli Benodig ingrediënten voor 500g deeg 400 g tarwe bloem 1/2 e zout 1 e olie 3-4[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met Italiaanse worst

Ingrediënten Porties : 12 12 ongekookte lasagnevellen 500 gr verse Italiaanse worst, het vel verwijderd 100 gr ui, fijngesneden 1/2 eetlepel knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Groentelasagne met suikermaïs

Ingrediënten Porties : 4 6-8 gedroogde lasagnevellen 2 uien, gesnipperd 2-3 prei, gesneden in dunne ringen 3 wortelen, fijngesneden 2-4 sticks selderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Lasagne Bolognese

Ingrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]

Bron: allrecipes.nl
Lasagne met bechamelsaus en worst

Ingrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Mmm..canneloni met spinazie en 4 soorten kaas

voor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne alla Montali

voor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met kidneybonen en pittige kaassaus

Variatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Cannelloni met spinazie, pancetta en ricotta

Voor de broodnodige variatie en om toch maar weer eens op de lijn te letten, ben ik op zoek gegaan naar een slank recept. Dit is geen moeite want mijn[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Lasagne met drie kazen

Eindelijk heb ik de set met pastaroller en –snijder voor mijn KitchenAid standmixer gekocht. Nu kan ik dan voor het eerst mijn eigen, kakelverse[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Lasagne florentine met spinazie en mozzarella

voor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]

Bron: smulweb.nl
Mmm..canneloni met spinazie en 4 soorten kaas

voor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met Ricotta en tomaten-gehaktsaus

voor 4 personen Maak een basis tomatensaus . Kook zelf gemaakte lasagne vellen gaar en bewaar in koude water tot gebruik. Ik had velletjes die niet vooraf[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met ricotta en spinazie

Ingrediënten 6 lasagnebladen 450 g spinazie 100 g Parmezaanse kaas 2 eieren 250 g ricotta (verse kaas) 100 ml geslagen room (23% vet) 2 tenen knoflook[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy