Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 8 30 gr gehakte walnoot 3 teentjes knoflook, fijngehakt 30 gr grofgehakte rucola, met steeltjes handje grofgehakte basilicum 100[...]
Bron: allrecipes.nlIk was jarig. En als 'taartenbak-stér' heb ik op mijn werk (in A'dam) een naam hoog te houden! Mijn reputatie zou in het geding zijn als ik niet vollédig over[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frVandaag weer eens zin om pasta te draaien. Het draaien van pasta rond mijn vork vond ik altijd zo 'therapeutisch'. Vandaar dan ik nu gek ben op[...]
Bron: calorietje.blogspot.bevoor 4 personen Bloem voor uitrollen 500 g raviolideeg (zien bovenaan) 500 g verse gaar spinazie, fijngesneden of een pak van 300 g uit diepvries gaar[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bloem voor uitrollen 500 g raviolideeg (zien bovenaan) 500 g verse gaar spinazie, fijngesneden of een pak van 300 g uit diepvries gaar[...]
Bron: smulweb.nlNu het stilaan weer kouder begint te worden, is het terug tijd voor verwarmende ovenschotels. En dan is dit echt een topper voor jong en oud! Penne met[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be