Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor de pasta:1 ui gesnipperd, teen knoflook geraspt, olie, bakje champignons klein gesneden, blikje tomatenpuree, ketoembar, zout, kerriepoeder, tijm, snufje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlMijn internetbeperking blijft nog lopen. Maar ik heb nog eventjes tijd over om dit heerlijke gerechtje met jullie te delen. Een zomerse lasagne vol restjes.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bePaddenstoelen-lasagne 15 gr. Gedroogde porcini 1 Rode ui, gesnipperd 3 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, in blokjes gesneden 1 Stengel bleekselderij,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 grote wortel 2 el olijfolie 1 snufje chilipoeder 2 blikken gepelde tomaten 400g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 gram mager rundergehakt 1 blikje (170 gram) tomatenpuree 480 ml water 150 gram in blokjes gesneden wortel 1 zakje mix voor[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Tomatensaus: 2 eetlepels olie 1 grote ui 3 wortelen 2 rode paprika`s 200 gram champignons 2 teentjes look 400 gram tomaten of 1 blik tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien 1 kleine winterwortel 2 stengels bleekselderij 1 kg kalfsgehakt 500 gr. chipolata worst * vleesbouillon 2 x 20 gr. boter olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl