Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 250 gr. durum elleboogjes macaroni, 8 tomaten, 2 grote uien, 3 grote tenen knoflook, 400 gr. diepvries spinazie,250 gr. mascarpone, 125 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100g Pancetta (spek) 250g Penne groentebouillonblokje Sugo Casa met ui/knoflook verse basilicum worcestersaus 150g mascarpone Pecorino[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 350 g mager rundergehakt 1 zak spinazie (600 g), gewassen 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vulling 400gr verse ricotta kaas, 500 gr.mascarpone 200 gr. verse gehakte rucola 200 gr, parmiggano padano 3 verse eieren peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram verse ricotta kaas* 500 gram mascarpone* 200 gram verse gehakte rucola* 200 gram parmiggano padano* 3 verse eieren, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 vellen Lasagne voorgekookt, ongekleurd 4 eetlepels Mascarpone 4 theelepels Olijfolie vergine 1 snufje Peper zwarte 4 plakken Ham gerookte 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. Canneloni; 600 gr. diepvriesspinazie; 250 gr. Ricotta kaas (of Mascarpone); 100 gr. Parmezaanse kaas; 200 gr. Mozarrela kaas; Zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. Canneloni; 600 gr. diepvriesspinazie; 250 gr. Ricotta kaas (of Mascarpone); 100 gr. Parmezaanse kaas; 200 gr. Mozarrela kaas; Zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vulling 400gr verse ricotta kaas, 500 gr.mascarpone 200 gr. verse gehakte rucola 200 gr, parmiggano padano 3 verse eieren peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram verse ricotta kaas* 500 gram mascarpone* 200 gram verse gehakte rucola* 200 gram parmiggano padano* 3 verse eieren, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nl