Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
De bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNa de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVrijdagochtend vroeg ik aan mijn moeder of ik die avond mocht koken, het antwoord is altijd ja. Die vrijdag hadden we met zijn allen ontzettend veel zin in[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 1 citroen 75 ml olijfolie 300 g tagliatelle (pasta) 15 g koriander (bakje 15 g) 200 g zachte geitenkaas zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 grote ui (fijngesneden) 250 g winterpeen (in kleine blokjes) 250 g champignons (in plakjes) 1 pak spinazie (deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 300 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 180 g Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 70 g tomatenpuree (blikje) 700[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij (500 g) 1 winterpeen (250 g) 1 ui (in dunne parten) 2 eetlepels olijfolie 300 g penne rigate (zak 500 g, pasta) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 3 el olie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 450 g bladspinazie à la crème (diepvries, pak)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie (+ extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nl