Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g hertengehakt 1 kleine ui, fijngesneden 1 ei 3 el bloem 1 el fijngehakte verse kruiden, zoals tijm en peterselie 2 el extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine, circa 200 g 2 tl olijfolie, extra vergine 350 g mager rundergehakt 1 kleine ui, grofgesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesneden 2 stengels bleekselderij, gesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 4 eetlepels (60 ml) olijfolie 100 g dun[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlVan de week al beloofd dat ik dit recept op het blog zou zetten. En dan nu.....een verrukkelijke lasagne. Nee, niet met snelle koolhydraten of lagen deeg:[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl