Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g boter 50 g bloem 600 ml volle melk 2 laurierblaadjes nootmuskaat 3 eetlepels olijfolie 3-4 dikke preien (totaal ca. 1250 g), in dunne[...]
Bron: smulweb.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWe hebben een prachtige toegift van de zomer gekregen, maar er is geen ontkomen aan, de herfst is onderweg. De bladeren krijgen oranje blosjes en als je in het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl2 personen 2 plakken seitan (De Hobbit) Voor de saus: 1 ui gesnipperd, grote teen knoflook geperst, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 1 wortel geraspt of in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk had een week of wat geleden rundergehakt bij Boerderij de Buitenplaats gekocht, dat is hier een biologische boer niet ver vandaan. Ik haal er altijd melk,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRigatoni met ragù van Ossenstaart en Italiaanse worst 600 gr. Ossenstaart 4 Mergpijpjes (of soepbotten) 4 Italiaanse worsten 1 Ui, gesnipperd 3 Teentjes[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlPaddenstoelen-lasagne 15 gr. Gedroogde porcini 1 Rode ui, gesnipperd 3 Teentjes knoflook, fijngesneden 1 Wortel, in blokjes gesneden 1 Stengel bleekselderij,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 2 personen 1 kg mosselen, zout, olijfolie, 2 teentjes look, 2 sjalotten, witte wijn (25cl), 1 à 2 tomaten (ontpit), tijm, laurier, peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 24 raviolivellen 300 gr eendenlever, vers 1 venkelknol, harde kern verwijderd en in reepjes gesneden 1 ui, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 75 gr kippenborst 1 eiwit 1 dl slagroom snuf foelie peper en zout Pasta 300 gr bloem 2 eieren 3 eierdooiers 1 el olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nl