Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 400 gr spaghetti 800 gr grote rauwe garnalen 6 teentjes knoflook (fijn) 8 kleine roma tomaten 3 el verse basilicum (gesnipperd) Olijfolie 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 150 gr penne pasta 4 eetlepels rode wijnazijn 1 eetlepel citroensap 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels gedroogde oregano[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pakket tortellini met kaas 6 eetlepels extra virgin olijfolie 3 eetlepels citroensap 3 eetlepels rode wijnazijn 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak (500 gr) penne pasta een flinke klont boter 1/2 fijngehakte rode ui 2 fijngesneden teentjes knoflook 500 gr kipfilet, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 g penne of een andere pastasoort 500 g rijpe tomaten, in blokjes 4 lente-uien, versnipperd 175 g artisjokharten uit blik of[...]
Bron: allrecipes.nl