Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr macaroni of penne Zout 1 ui, fijngesneden 2 eetlepels olie 500 gr rundergehakt Witte peper Nootmuskaat 1 theelepel kaneel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 225 gram rundergehakt 1/4 ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, fijngehakt zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 425 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 24 whoopie pies 250 gr fijne kristalsuiker 220 gr boter 3 eidooiers de inhoud van een half vanillestokje 300 gr bloem 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zilveren lepel is bij ons een waar naslagwerk. Dus hebben we ook maar direct de zomer editie aangeschaft en nu ook nog "De Zilveren lepel voor kinderen". De[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout ½ schaal geraspte bietjes (a 400 g) 150 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 1 tl zout 2 eieren (gesplitst) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 175 g Parmezaanse kaas 30 g basilicum (bakje à 15 g) 50 g geroosterde pijnboompitten (bakje) 1 teen knoflook 100[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl